ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Ο Πανιώνιος στηρίζει τη HumanAid

Μια πράξη ανθρωπισμού και προσφοράς πραγματοποιεί στα πλαίσια της Εταιρικής του Κοινωνικής Ευθύνης, ο Πανιώνιος το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008 αφιερώνοντας τον αγώνα του με τον Αστέρα Τρίπολης στη HumanAid.
Η Π.Α.Ε Πανιώνιος εκτιμώντας το πολύτιμο έργο της HumanAid, υποστηρίζει έμπρακτα τις δραστηριότητες της και προσφέρει με το δικό της τρόπο στον αγώνα για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.
Συγκεκριμένα το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στα πλαίσια της 15ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League ,στον αγώνα Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης η ΠΑΕ Πανιώνιος θα προβεί σε δωρεά ποσοστού των εισπράξεων του αγώνα για τους σκοπούς της HumanAid.
Με την ενέργεια αυτή σκοπεύουμε να ξεκινήσει μια μεγάλη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών και ο αθλητισμός να υπηρετήσει το χρέος του στην κοινωνία με εκφραστές τον ιστορικότερο σύλλογο της Ελλάδας και μία εκ των πιο δραστήριων ΜΚΟ στη χώρα.
Έτσι με κάθε εισιτήριο που θα αγοράσετε για τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Αστέρα Τρίπολης ενισχύετε το έργο της HumanAid. Παρακολουθήστε αυτό τον ξεχωριστό αγώνα… και γίνετε ο κρίκος που θα ενώσει την αθλητική αλυσίδα βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Γραφείο Τύπου HumanAidTηλ: 210.3831882Email:
info@humanaid.gr Web : http://www.humanaid.gr/
Γραφείο Τύπου ΠανιωνίουTηλ: 210.9311189-90Email:
contact@panionios.grWeb: http://www.panionios.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: