ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

Τα νέα της ομάδας

Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο χθεσινό αγώνα με τον Θρασύβουλο στη σημερινή προπόνηση (11:00 πμ). Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.
Ο Φαμπιάν Εστογιανόφ δεν συμμετείχε αφού ταλαιπωρείται από ίωση. Ο Ντάριο Κρέσιτς έμεινε σπίτι προληπτικά αλλά αναμένεται να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς την Τετάρτη όπως και ο Μπερτέ ο οποίος σήμερα ολοκλήρωσε ατομικό πρόγραμμα. Ακόμα, ο Λούις Λουρένσο αναχώρησε για την πατρίδα του λόγω προσωπικού ζητήματος. Ο Άλβαρο Ρεκόμπα αναχώρησε σήμερα για την Ουρουγουάη και θα ακολουθήσει εκεί το πρόγραμμα αποκατάστασης του τραυματισμού του. Τέλος, ο Λάμπρος Χούτος θα μεταβεί σήμερα στην Ιταλία, θα εξεταστεί από προσωπικό του ιατρό και ενδέχεται να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση την ερχόμενη Τετάρτη.
* Ο Ντάριο Κρέσιτς θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής (τέσσερεις κίτρινες κάρτες) στον αγώνα Πανιώνιος-Πανσερραϊκός (17η αγωνιστική).
** Αύριο Τρίτη όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη στις 11:00 πμ.
*** Ο Γιώργος Τζαβέλλας θα φιλοξενηθεί σήμερα στο «Αθλητικό Πανόραμα» της ΝΕΤ (ώρα έναρξης εκπομπής 19:00 μμ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: