ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Συνέντευξη Γιώτη Σταματόπουλου...

Στους στόχους του Πανιωνίου τη φετινή σεζόν αναφέρθηκε ο Γιώτης Σταματόπουλος, μιλώντας το απόγευμα της Τρίτης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Γιώργο Χελάκη. Ο τεχνικός των "κυανέρυθρων" αναφέρθηκε, επίσης, στο καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, καθώς και στα μεταγραφικά, ενόψει Ιανουαρίου. Τέλος, δεν παρέλειψε να στηρίξει τους παίκτες του «Ξέραμε από την αρχή της σεζόν ότι έχουμε μια ποιοτική ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές και πιστεύουμε πολύ σε αυτούς».

Αναλυτικά, όσα είπε για:

-Τι άλλαξε στην ομάδα

«Δεν πιστεύω ότι άλλαξε κάτι, τα παιδιά είναι τα ίδια, ξέραμε από την αρχή της σεζόν ότι έχουμε μια ποιοτική ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές και πιστεύουμε πολύ σε αυτούς. Αυτά που έγιναν το τελευταίο διάστημα, γίνονται στο ποδόσφαιρο. Τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά, έγιναν και όλα αυτά, τα οποία δε θέλω να σχολιάσω. Τα τελευταία αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά και ήταν ότι καλύτερο για το τέλος της χρονιάς και για τον κόσμο και για εμάς».

-Τους στόχους της ομάδας

«Ο στόχος μας από την αρχή, ήταν να έχουμε την ίδια επιτυχία, όπως τις προηγούμενες δύο χρονιές, στοχεύουμε στην πρώτη πεντάδα και όλα "παίζονται". Υπάρχουν και άλλες ομάδες με τον ίδιο στόχο, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την έξοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ».

-Το καλό κλίμα στην ομάδα αυτήν την εποχή

«Αυτήν τη στιγμή, ήθελαν τα παιδιά να δείξουν ότι είμαστε ενωμένοι, ότι παλεύουμε για τον ίδιο στόχο και ότι υπάρχει ένα οικογενειακό κλίμα. Σίγουρα, όλα αυτά είναι πολύ συγκινητικά για εμένα. Απολαμβάνω αυτές τις στιγμές και εύχομαι να ζήσουμε πολλές τέτοιες και στον δεύτερο γύρο».

-Τις μεταγραφικές κινήσεις

«Κάθε ομάδα, σε αυτήν την κατηγορία, πιστεύω ότι χειμώνα κάνει "ταμείο" και βλέπει τι ανάγκες θέλει να καλύψει. Πιστεύω πολύ στα παιδιά που έχουμε στο ρόστερ. Κάθε ομάδα ψάχνει. Το ίδιο κάνουμε και εμείς κα, αν υπάρχει κάποιος παίκτης που θα μπορέσει να μας βοηθήσει άμεσα, θα κινηθούμε για την απόκτησή του. Δε βιαζόμαστε, όμως, γιατί πιστεύω ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα».

-Τους Λάμπρο Χούτο και Άλβαρο Ρεκόμπα

«Εύχομαι να γυρίσουν γρήγορα. Ο Αλβάρο είναι πολύ ποιοτικός παίκτης και έχει βοηθήσει πολύ μέχρι τώρα, όπως και ο Λάμπρος, που εύχομαι να γίνει πάλι καλά και να τον έχουμε γρήγορα κοντά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: