ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

"Κόλλησε" ο Πανιώνιος

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Πανιώνιος και Λάρισα στη Νέα Σμύρνη. Πρόσωπο του αγώνα ο Γιώργος Τζαβέλας του Πανιωνίου, ο οποίος στο πρώτο ματς που ξεκίνησε βασικός κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης για τους «κυανέρυθρους», αλλά και να αποβληθεί στις καθυστερήσεις του ματς για «σκληρό» φάουλ στον Πάρα. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο 45άλεπτο οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του ματς, καθώς μπήκαν με δύναμη στον αγώνα, αλλά για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι οι δυο μεγάλες «πληγές» τους φέτος είναι αφενός ότι δέχονται εύκολα γκολ και αφετέρου ότι σκοράρουν πολύ δύσκολα! Στο 11’ ο Εστογιανόφ πήγε να πιάσει στον ύπνο τον Κοτσόλη με σέντρα σουτ από τα αριστερά, αλλά ο Ελληνας γκολκίπερ έστειλε τη μπάλα κόρνερ. Ο Πανιώνιος έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με την συμπλήρωση 30 λεπτών αγώνα, αλλά η κεφαλιά του Γουνδουλάκη «σταμάτησε» στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Κοτσόλη. Οι «κυανέρυθροι» δεν σκόραραν και η Λάρισα στην μοναδική (!) της οργανωμένη επίθεση, στο 35 άνοιξε το σκορ. Ο Φωτάκης έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο Ζουράφσκι μόνος (!!!) στην καρδιά της «κυανέρυθρης» άμυνας δεν δυσκολεύθηκε να κάνει το 0-1.

Η ισοφάριση

Οι «κυανέρυθροι» μετά το γκολ πίεσαν για την ισοφάριση και έχασαν δυο καλές ευκαιρίες από τα «πρώτα βιολιά» της ομάδας, αλλά τα σουτ των Εστογιανόφ και Χούτου δεν είχαν ευτυχή κατάληξη. Στις καθυστερήσεις ο Πανιώνιος, μετά από περιπετειώδη φάση κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Εστογιανόφ εκτέλεσε φάουλ, ο Μαϊστόροβιτς πήρε τη κόντρα από το Νταμπίζα και ο Τζαβέλας έσπρωξε τη μπάλα στο κενό τέρμα κάνοντας το 1-1.

Το Β’ ημίχρονο

Η Λάρισα ήταν καλύτερη στο Β’ ημίχρονο του αγώνα, ενώ οι «κυανέρυθροι» πρόσεξαν την άμυνα τους και επεδίωξαν με αντεπιθε΄σεις να απειλήσουν την εστία του Κοτσόλη. Από το 50’ μέχρι το 54’ οι Θεσσαλοί έχασαν τρεις μοναδικές ευκαιρίες με τον Φωτάκη, τον Σολάνο και τον Ζουράφσκι να πάρουν και πάλι προβάδισμα στο σκορ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν τον αγώνα και στο 81ο ο Αντερσον έπιασε σουτ, ο Κοτσόλης δεν συγκράτησε τη μπάλα, αλλά ο Μπάρκογλου δεν ακολούθησε τη φάση.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία γα τους φιλοξενούμενους ήρθε με την συμπλήρωση 90 λεπτών αγώνα. Ο Τσίγκας πλάσαρε μέσα από τη περιοχή, όμως η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Κρέσιτς. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Πάρα απέφυγε τον Μανιάτη, όχι όμως και τον Τζαβέλα ο οποίος του έκανε «σκληρό» φάουλ με αποτέλεσμα ο διαιτητής Καλόπουλος να του δείξει «κόκκινη» κάρτα. Ετσι ο Τζαβέλας «κατάφερε» στο τέλος των δυο ημιχρόνων να κάνει ένα «καλό» (σκόραρε…) και ένα «κακό» (αποβλήθηκε…).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γιώτης Σταματόπουλος: «Δίκαιο αποτέλεσμα»

Ο προπονητής του Πανιωνίου Γ. Σταματόπουλος αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια τόνισε: «Ετσι όπως εξελίχθηκε το ματς το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ο πρώτος στόχος ήταν να μπούμε με θετική ενέργεια. Ολοι ξέραμε ότι μας περίμενε ένα δύσκολο παιχνίδι, τα παιδιά που αγωνιστήκανε πήγαν πολύ καλά. Μπήκαμε πολύ δυνατά και στο Α’ ημίχρονο ελέγξαμε τον ρυθμό, κάναμε ευκαιρίες και σε μια στιγμή που δεν προσέξαμε από το τίποτα ήρθε το 1-0 για τη Λάρισα. Εδώ φάνηκε ότι η ομάδα παρ’ ότι πέρασε δυσκολίες, δεν επηρεάστηκε. Εδειξε χαρακτήρα η ομάδα και ισοφάρισε. Στο β’ ημίχρονο είμασταν αρκετές φορές τυχεροί και εμείς κάναμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά μας έλειπε η τύχη για να κερδίσουμε αυτό το ματς. Το θέλαμε πάρα πολύ και το δείξαμε. Θέλω αν ευχαριστήσω το κόσμο, που βρέθηκε δίπλα στην ομάδα». Για τη συνέχεια ο Σταματόπουλος είπε: «Μ’ αυτά που είδα, δεν φοβάμαι τη συνέχεια. Πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: