ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Ηλίας Λιανός: "Ολοι στο πλευρό της ομάδας"

Μήνυμα προς τους φιλάθλους της ομάδας απέστειλε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας ο πρόεδρος της ΚΑΕ Πανιώνιος On Telecoms κ.Ηλίας Λιανός. "Η ομάδα μας δίνει την Πέμπτη ίσως τον κρισιμότερο ευρωπαϊκό αγώνα της σύγχρονης ιστορίας της. Με αντίπαλο τη διάσημη τουρκική Εφες Πίλσεν διεκδικεί τη νίκη για να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση στη φάση των 16 της Ευρωλίγκα, της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Οπως στους αγώνες με τη Ρεάλ και την Παρτιζάν και ακόμη περισσότερο θεωρώ ότι οι φίλοι του Πανιώνιου αλλά και γενικότερα του ελληνικού μπάσκετ θα σταθούν στο πλευρό των προπονητών και των παικτών στην προσπάθεια για την επίτευξη της νίκης. Καλώ όλους τους φιλάθλους μέσα σε φίλαθλα πλαίσια να ενισχύσουν την προσπάθεια του Πανιώνιου και στο τέλος του αγώνα όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε ξανά μία πολύ μεγάλη επιτυχία".

Ο αγώνας της χρονιάς!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι το βράδυ της Πέμπτης (20.45, Novasports 1) στο γήπεδο του Ελληνικού για τον Πανιώνιο On Telecoms που παίζει τον κρισιμότερο αγώνα της σεζόν έως τώρα, στην Ευρωλίγκα, με αντίπαλο την τουρκική Εφες Πίλσεν. Οι κυανέρυθροι θέλουν τη νίκη προκειμένου να αγκαλιάσουν την πρόκριση στη φάση των "16" της διοργάνωσης κόντρα σε μία ομάδα που παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση.

Οι παίκτες του Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς ολοκλήρωσαν το απόγευμα της Τετάρτης την προετοιμασία τους για το ματς δίχως ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών αφού κανονικά έδωσαν το παρόν οι Γιαννούλης, Μπάξτερ και Ντικούδης που είχαν ενοχλήσεις. Ο προπονητής της ομάδας χαρακτήρισε το ματς καθοριστικό υποστηρίζοντας πως όλοι στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη.
"Ο αγώνας με την Εφες Πίλσεν είναι εξίσου σημαντικός για εμάς αλλά και για τον αντίπαλό μας. Φτάσαμε πλέον στην 8η αγωνιστική και η ομάδα μου σε αυτό το ματς καλείται να αποδείξει ότι η πορεία και οι νίκες που πέτυχε στους επτά προηγούμενους αγώνες δεν ήταν τυχαία. Ξέρουμε ότι η Εφες Πίλσεν είναι μία επιθετική ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες. Στόχος μας είναι να μειώσουμε στο ελάχιστο την ικανότητά τους αυτή στο σκοράρισμα και να περιορίσουμε τη δράση τους. Πρόκειται για ένα σημαντικότατο ματς το οποίο θα κρίνει πολλά όσον αφορά τη συνέχεια της διοργάνωσης. Είμαστε πλήρεις, είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να τα δωσουμε όλα για τη νίκη", ήταν τα λόγια του Σέρβου προπονητή της ομάδας.

Από πλευράς παικτών, ο Γιάννης Γεωργαλής έδειξε εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους παίκτες λέγοντας:
"Το ματς με την Εφες Πίλσεν είναι το πιο σημαντικό της σεζόν αφού με νίκη θα πλησιάσουμε πολύ στο όνειρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση κάτι που όταν έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της κλήρωσης των ομίλων και τα ονόματα των αντιπάλων μας φάνταζε σε πολλούς απίθανο. Εχουμε ήδη νικήσει μία φορά φέτος την Εφες Πίλσεν στο σπίτι της, γιατί να μην το ξανακάνουμε. Ξέρουμε τον τρόπο να τους σταματήσουμε, θα παίξουμε στην έδρα μας και θα έχουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας και απ' όσο γνωρίζω υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση για τον αγώνα αυτό. Είμαστε έτοιμοι, δεν έχουμε άγχος ούτε φόβο, θα παίξουμε το παιχνίδι μας και πιστεύω ότι έχουμε την ικανότητα να πάρουμε τη νίκη που θα ανοίξει τον δρόμο της πρόκρισης".
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20.45 στο Ελληνικό και αναμένεται μεγάλη συμμετοχή του κόσμου της ομάδας αφού η ζήτηση των εισιτηρίων είναι πολύ μεγάλη. Οι φίλαθλοι του Πανιώνιος On Telecoms καλούνται να βρίσκονται στο γήπεδο αρκετή ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: