ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

Πανιώνιος τριών αστέρων...






Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος τον πρώτο γύρο, νικώντας με 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης. Οι «κυανέρυθροι» ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έφτασαν δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών που τους έφεραν στους 21 βαθμούς. Ο Πανιώνιος ξεπέρασε με τον καλύτερο τρόπο την πίεση του Αστέρα Τρίπολης στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα και στο 25’ ο Εστογιανόφ με πάσα έδωσε στον Κουτσόπουλο, αυτός σέντραρε. Ο Σκούφαλης με κεφαλιά πάσα έβγαλε τον Κουμορτζί μόνο του στη καρδιά της άμυνας, που δεν αστόχησε κάνοντας το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τσέζαρεκ εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στο τείχος άλλαξε πορεία, αλλά ο Κρέσιτς με εκπληκτική εκτίναξη έδιωξε τη μπάλα. Στις καθυστερήσεις του Α’ ημιχρόνου μετά από κόρνερ του Ντε Σόουζα, ο Φιλομένο πήρε τη κεφαλιά, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κρέσιτς.

Στο Β’ 45άλεπτο ο Πανιώνιος σκόραρε νωρίς. Στο 50’ ο Εστογιανόφ εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Αμπάρης έκανε λάθος έξοδο και ο Μαϊστόροβιτς πέτυχε το 2-0. Οκτώ λεπτά αργότερα η νίκη των «κυανέρυθρων» ουσιαστικά «κλειδώθηκε». Ο Κουτσόπουλος έβγαλε σέντρα ο Ντελούρα έπιασε τη κεφαλιά η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Γερμανός επιθετικός τι σπρώχνει στα δίκτυα «γράφοντας» το τελικό 3-0.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώτης Σταματόπουλος, δήλωσε:

Στα πρώτα είκοσι λεπτά δεν μπήκαμε στο παιχνίδι έτσι όπως θέλαμε. Ξέραμε ότι ο Αστέρας θα τα δώσει όλα για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Μετά το χρονικό σημείο αυτό, κερδίσαμε το κέντρο, βρήκαμε τον ρυθμό μας, ελέγξαμε το παιχνίδι και πετύχαμε το γκολ με το οποίο πήγαμε στα αποδυτήρια. Με τους παίκτες συζητήσαμε και είπαμε να μπούμε στο δεύτερο μέρος δυνατά από το ξεκίνημα γιατί ξέραμε ότι ο Αστέρας θα «μεγάλωνε» την πίεσή του. Μπήκαμε πολύ αποφασισμένοι και την κατάλληλη στιγμή σκοράραμε δύο όμορφα γκολ.

Είχαμε ένα μεγάλο διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο που συνδυάστηκε από εξαιρετική απόδοση. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που δεν έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους ούτε μετά το 3-0 αλλά και την αποβολή του αντιπάλου. Τα παιδιά που μπήκαν και σήμερα έδωσαν βοήθειες. Όπως ο Γιώργος Τζαβέλλας που μπήκε στη θέση του Κουμορτζί. Με την πρώτη αλλαγή, στην θέση του Σκούφαλη που έκανε πολύ καλό παιχνίδι, μπήκε ο Γουνδουλάκης και έδωσε ανάσες στην ομάδα. Στην τρίτη αλλαγή, μπήκε ο Άντερσον για να ξεκουράσει την ομάδα στην επίθεση και τον Ντελούρα που έκανε πολλά χιλιόμετρα και βοήθησε και ανασταλτικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κινδυνέψαμε και είναι δίκαια η νίκη. Να σταθώ και στον Βαγγέλη Κουτσόπουλο που είχε μία καλή στιγμή στο τέλος, αλλά αντέδρασε σωστά ο Αμπάρης. Είναι πολύ συγκινητικές οι στιγμές με τους παίκτες. Δείχνουμε ότι είμαστε ενωμένοι και θέλουμε να τα δίνουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο. Τέλος, να ευχηθώ στον κόσμο καλά Χριστούγεννα και ένα ευτυχισμένο έτος με αγάπη και υγεία πάνω από όλα.

Κώστας Τσάκας: Πρωταθλητής ανθρωπιάς ο Πανιώνιος

Της συνέντευξης Τύπου προηγήθηκε δήλωση του διευθυντή της εταιρίας HUMANAID, κ. Κώστα Τσάκα, που τόνισε: «Ευχαριστούμε τον Πανιώνιο που στηρίζει την HUMANAID. Δεν γνωρίζω αν θα είναι πρωταθλητής, όμως απέδειξε ότι είναι πρωταθλητής ανθρωπιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: