ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Ο Τσακίρης πήρε την υπόθεση στα χέρια του

Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης πήρε... «μαστίγιο» και προχωρεί σε εκ βάθρων αλλαγή του διοικητικού σχήματος της ΠΑΕ Πανιώνιος, με προοπτική ακόμα και να αναλάβει ο ίδιος την προεδρία της ΠΑΕ. Ολα αυτά ένα μόλις 24άωρο μετά την παραίτηση του Φάνη Γαλλή από την προεδρία της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ και την απομάκρυνση του Τάκη Λεμονή από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Τσακίρης λίγο πριν την έναρξη της χθεσινής, δραματικής, συνεδρίασης απέστειλε προς τα μέλη του Δ.Σ. τρισέλιδη επιστολή στην οποία μεταξύ άλλων υπογράμμιζε ότι σε περίπτωση που παραιτηθεί έστω και ένα μέλος του Δ.Σ. θα έπρεπε όλο το συμβούλιο να παραιτηθεί. Οπως είναι γνωστό ο Φάνης Γαλλής παραιτήθηκε από τη θέση του Προέδρου, αλλά στη συνέχεια έγινε εκλογή νέου προέδρου, του Χριστόφορου Μαυρόπουλου, κάτι που δεν βρήκε σύμφωνο (όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια...) τον Κων. Τσακίρη.

Χθες ο μεγαλομέτοχος της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ αποφάσισε να ζητήση την παραίτηση σύσσωμου του Δ.Σ. και προκήρυξη γενικής συνέλευσης η οποία θα εκλέξει νέο συμβούλιο. Παράλληλα είναι πολύ πιθανό αύριο ο Τσακίρης να κάνει γραπτή δήλωση με την οποία θα τοποθετηθεί για τις τελευταίες, δραματικές, εξελίξεις στην ομάδα του Πανιωνίου.

Οι προθέσεις του Τσακίρη έγιναν... ανακοίνωση της ΠΑΕ η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων: «Κατόπιν εισηγήσεως του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Πανιώνιος κ. Κωνσταντίνου Τσακίρη, οι παραιτήσεις όλων των Μελών του Δ.Σ. τέθηκαν στη διάθεση του. Στη Γενική Συνέλευση της 29ης Δεκεμβρίου 2008, θα παραιτηθεί το παρών Δ.Σ. και θα εκλεγεί από τη Γ.Σ. νέο Δ.Σ.»

Ο Χριστόφορος Μαυρόπουλος

Ο πρώτος από το Δ.Σ. που τοποθετήθηκε για την απόφαση του Τσακίρη ήταν ο Χρ. Μαυρόπουλος ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: "Όταν ξεκινήσαμε το καλοκαίρι του 2006 μία ομάδα τριών ανθρώπων να λειτουργήσουμε αυτό το σύλλογο λίγοι ήταν αυτοί που πίστευαν πως θα υπάρξει αυτή η ραγδαία επιτυχία.

Το να υπηρετώ τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ από οποιοδήποτε πόστο αλλά πολύ περισσότερο από αυτό του Διευθύνοντος Συμβούλου για δυόμιση χρόνια όπως και η έστω μία ημέρα προεδρίας μου στον Σύλλογο, κατόπιν της εμπιστοσύνης που μου έδειξε το Διοικητικό Συμβούλιο, είναι υπέρτατη τιμή για μένα.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορώ να ξεχωρίσω σε αυτή την πορεία, θα μείνω όμως στο πιο σημαντικό για μένα που είναι το γεμάτο κυανέρυθρο γήπεδο, τη στιγμή που όταν αναλάβαμε στο γήπεδο έρχονταν λιγότερα από πεντακόσια άτομα.

Μέσα σε αυτά τα δυόμιση χρόνια ζήσαμε πολλές καλές και μεγάλες στιγμές για την ομάδα μας. Οι δύο συμμετοχές της ομάδας στην Ευρώπη αλλά πάνω απ’όλα η αναγνώριση από όλο το κοινό - ποδοσφαιρικό και μη - πως ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ επέστρεψε στο ήθος και στις αξίες που τον διέπουν από την ίδρυση του είναι τα σημαντικότερα. Παράλληλα αναπτύχθηκε και ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο.

Γνώρισα πολλούς ανθρώπους στο χώρο του ποδοσφαίρου και θέλω να ευχαριστίσω όλους όσους συνεργάστηκα ή και έστω αντάλλαξα μία απλή χειραψία.

Ήταν ωραία χρόνια και θα τα θυμόμαστε για πάντα όλοι οι συμμετέχοντες. Τελειώνω με ένα σύνθημα: «Τη ζωή μου έχεις βάψει όλη κόκκινη και μπλε».

Υ.Γ.1 Ευχαριστώ πολύ τον Γιώργο, τον Ροκά, τον Νίκο, τον Ντιντί, τον Ανδρέα, τις δύο Μαρίες, τη Σάρα, τον Βαγκ, τον Τάκη και τον Κώστα Τσακίρη.

Υ.Γ.2 Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα αλλά δεν έχω το κουράγιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: