ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Μαυρόπουλος:"Ήρθαμε προ τετελεσμένων γεγονότων"

Θέση σε όσα συνέβησαν στον Πανιώνιο τις τελευταίες ώρες με την παραίτηση του Τάκη Λεμονή και του Φάνη Γαλλή,πήρε ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ,Χριστόφορος Μαυρόπουλος. Παράλληλα τόνισε ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στον Γιώτη Σταματόπουλο και το θέμα προπονητή θα εξεταστεί ενδεχομένως στη διακοπή για τις γιορτές ενώ υποστήριξε ότι ο Πανιώνιος θα βγει πιο δυνατός από την κρίση.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό στον "Sentra 103,3", αναφερόμενος αρχικά στην αποχώρηση του Έλληνα τεχνικού, είπε:"Ζούμε την ομάδα καθημερινά. Εμείς δημιουργούμε τις εξελίξεις, δεν τις ακολουθούμε. Πάντα γνώμονας είναι ο Πανιώνιος και το καλό του συλλόγου και μετά τα πρόσωπα. Αν κάτι είναι να γίνει λοιπόν για το καλό του συλλόγου θα γίνει, δεν υπάρχουν στερεότυπα και ούτε εθελοτυφλούμε.

Ο Λεμονής ήρθε μετά από εισήγηση του κυρίου Γαλλή. Σταθήκαμε δίπλα σε αυτή την απόφαση. Ερχόταν ένας προπονητής που έχει να επιδείξει έργο στην Ελλάδα, ήξερε πρόσωπα και καταστάσεις. Ήρθε ένας προπονητής σε μια ομάδα που είχε αγωνιστικό προφίλ και το μοναδικό θέμα υπήρχε στην διαχείριση των αποδυτηρίων και πρέπει να παίρνει και την ευθύνη των επιλογών του στις αλλαγές που κάνει.

Ό,τι ζήτησε ο κύριος Λεμονής έγινε. Εμείς είπαμε ότι ο Γιώτης Σταματόπουλος ήταν μέλος της ομάδας και όχι απλώς βοηθός του Λίνεν. Όταν έρχεται και προχωράει σε τόσες ριζικές αλλαγές και ζητάει την αποπομπή του Διευθύνων Συμβούλου και του Αθλητικού Διευθυντή τότε ερχόμαστε προ τετελεσμένων γεγονότων".

Όσο για το πως ερμηνεύει το τελεσίγραφο του Τάκη Λεμονή, είπε:"Δεν μπορώ να πω κάτι για το από που ορμώμενος έκανε αυτή την τοποθέτηση. Μόνο ο ίδιος μπορεί να σας πει τι συνέβη ακριβώς και από που προέκυψε αυτό το θέμα. Για μένα δεν υπήρξε κανένα θέμα".

Για το αν είχε θέσει από το ξεκίνημα, ο Τάκης Λεμονής θέμα αποπομπής του Γιώτη Σταματόπουλου, ανέφερε: "Ο κύριος Λεμονής μας είχε πει πως δεν έχει πρόβλημα να δουλέψει μαζί με τον Γιώτη αλλά ήθελε να φέρει και τον δικό του βοηθό. Τον ρωτήσαμε αν θα μπορέσει να το κάνει ή θα γίνει ο Γιώτης ο πέμπτος τροχός της αμάξης δηλαδή η ρεζέρβα. Είπε πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα".

Ακόμη για το αν υπήρχε παραίτηση ή όχι, απάντησε:"Ο κύριος Λεμονής δεν ήρθε με κάποιο έγγραφο παραίτησης μαζί του και να το άφησε στο Συμβούλιο. Είπε πως παραιτείται από την θέση του προπονητή εκτός εάν απομακρυνθούν οι Σταματόπουλος, Μαυρόπουλος και Τσέλιος. Ήταν κάτι με το οποίο εξεπλάγη ακόμα και ο κύριος Γαλλής".

Επίσης ο Χριστόφορος Μαυρόπουλος μίλησε και για την αποχή του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ,Κωνσταντίνου Τσακίρη από τις εξελίξεις του Διοικητικού Συμβουλίου:"Μας είχε στείλει μια επιστολή, αυτό δεν έχει βγει προς τα έξω, και μας είχε αναφέρει τις θέσεις του. Τόνιζε ότι πρέπει όλοι μαζί να προχωρήσουμε για το καλό και το συμφέρον της ομάδας. Πρέπει να συνεργαστούμε. Και με αυτό το σκεπτικό μπήκαμε στο Συμβούλιο".

Η επόμενη μέρα

Σχετικά εξάλλου με την επόμενη μέρα στον Πανιώνιο, ανέφερε:"Συνεχίζουμε με τον κύριο Σταματόπουλο τον οποίο τον εμπιστευόμαστε. Είναι και συνεχείς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τώρα. Θα κοιτάξουμε φυσικά το θέμα του προπονητή, έχουμε και την διακοπή για τις γιορτές και θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα. Θα κάνουμε την έρευνά μας την οποία ούτως ή αλλιώς είχαμε ξεκινήσει πριν την πρόσληψη Λεμονή και μπορεί να αναθερμανθούν κάποιες συζητήσεις. Όλα θα είναι με γνώμονα το καλό του Πανιωνίου και να παρουσιάσουμε την καλή εικόνα που παρουσιάζαμε από την αρχή με την συμμετοχή μας σε αυτό το σχήμα".

Τέλος για την συνέχεια του Πανιωνίου από δω και πέρα, είπε:"Ο Πανιώνιος βγήκε πιο δυνατός και πιο συσπειρωμένος. Είναι σε όλα τα επίπεδα οικογένεια. Αυτή είναι και η διαφορετικότητα του Πανιωνίου και αυτό είναι το κομμάτι της επιτυχίας που έχουμε".

Σταματόπουλος μέχρι νεωτέρας

Ο Γιώτης Σταματόπουλος ανέλαβε χρέη πρώτου προπονητή και από την Πέμπτη ξεκίνησε την προετοιμασία για το κρίσιμο παιχνίδι με την Λάρισα στη Νέα Σμύρνη. Εκεί όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους "κυανέρυθρους".

Ο πρώην βοηθός του Έβαλντ Λίνεν θα είναι στον πάγκο της ομάδας σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στους τρεις επόμενους αγώνες(σ.σ Θρασύβουλος εντός,Αστέρας Τρίπολης εντός είναι τα άλλα δύο ματς) μέχρι τις γιορτές και στη συνέχεια ανάλογα με τα αποτελέσματα θα αποφασιστεί η επόμενη μέρα.

Άλλωστε εξετάζονται λύσεις για τον πάγκο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι Νεοσμυρνιώτες έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στη γερμανική αγορά. Ο Γιώτης Σταματόπουλος την Παρασκευή θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου ενώ παράλληλα την ίδια μέρα θα γίνει και η βράβευση του Φανούρη Γουνδουλάκη το γκολ του οποίου με τον Ολυμπιακό ψηφίστηκε ως το καλύτερο της 12ης αγωνιστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: