ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Στη Μόσχα ο Ιστορικός

Για τη Μόσχα αναχώρησε το πρωί της Τρίτης η αποστολή του Πανιώνιος On Telecoms που την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει στο "Ουνιβερσάλ Σπορτς Χολ" την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκα. Εκτός αποστολής έμεινε τελικά ο τραυματίας Γιάννης Γιαννούλης προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία στο πόδι του.

Στην αποστολή αντί του Γιαννούλη συμπεριλήφθηκε ο Μάκης Δρελιώζης ενώ ως γνωστόν δεν ταξίδεψε στη Μόσχα ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας Δημήτρης Γκρεκός λόγω πένθους.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.15 (ώρα Ελλάδας) και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το NOVASPORTS-3.

Ο προπονητής της ομάδας Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς δήλωσε αναφορικά στο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: "Κάθε αγώνας από εδώ και πέρα μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης είναι σημαντικός. Τα τελευταία αποτελέσματα έδειξαν ότι ο συγκεκριμένος όμιλος είναι ο πιο δυνατός και ισορροπημένος από τους τέσσερις αφού όλες οι ομάδες έχουν βλέψεις και δυνατότητες επιτυχίας. Η ΤΣΣΚΑ όπως έχω ξαναπει είναι το φαβορί το ομίλου ανεξάρτητα με το ότι ηττήθηκε στο Μιλάνο. Είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης, παίζει στην εδρα της και θέλει να αποδείξει ότι το τελευταίο της αποτέλεσμα ήταν μια κακή παρένθεση. Εμείς δεν έχουμε τίποτε άλλο να κάνουμε από το να παλέψουμε όπως κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια μας. Ξέρουμε ότι η αποστολή μας είναι δύσκολη αλλά θα δοκιμάσουμε δυνάμεις κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο".

Από πλευράς παικτών ο Γιάννης Γεωργαλής τόνισε: "Η ΤΣΣΚΑ είναι το φαβορί του ομίλου και ένα από τα φαβορί για τον τίτλο της διοργάνωσης. Ξέρουμε ότι είναι μία γεμάτη και παντοδύναμη ομάδα αλλά εμείς θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Δεν συμφωνώ με την άποψη πως πάμε απλά για να χάσουμε με λίγους πόντους διαφορά. Άν είναι έτσι, ας κάτσουμε στην Αθήνα. Θα παίξουμε όπως στον αγώνα με την Εφες Πίλσεν και με το Μιλάνο και θα δεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για τη νίκη κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο στην έδρα του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: