ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

"Ανοχή τέλος στα διαιτητικά... λάθη"

Επί 3,5 ώρες συνεδρίασε τη Δευτέρα το βράδυ το ΔΣ της ΠΑΕ Πανιώνιος με αποκλειστικό θέμα την πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η σημαντικότερη είδηση που "βγαίνει" από το ΔΣ είναι ότι τελείωσε (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!) η ανοχή στις διαιτητικές "σφαγές". Ο Πανιώνιος έχει φωνή και πλέον θα αντιδρά κάθε φορά που κάποιος διαιτητής θα αδικεί την ομάδα μας. Η διαιτησία στο ματς με τον Παναθηναϊκό ξεχείλισε το ποτήρι και πάρθηκε η απόφαση ο Πανιώνιος να σκληρήνει τη στάση του απέναντι στα διαιτητικά "λάθη" και πλέον θα παίρνει επίσημα θέση όταν αδικείται η ομάδα.
Στη συνεδρίαση εξετασθήκε και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας με τους διοικούντες να αναγνωρίζουν τα λάθη που έγιναν κατά την μεταγραφική περίοδο (μη απόκτηση φουνταριστού σεντερ φορ). Παράλληλα θα ζητήσουν από όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα (προπονητές, παράγοντες, παίκτες) να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, να βελτιώσουν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Επίσης αποφασίστηκε να γίνει δεκτό το αίτημα του Ματίας Λάνγκαμπ και έτσι τις επόμενες μέρες το συμβόλαιο του Γερμανού αμυντικού θα λυθεί....

Δεν υπάρχουν σχόλια: