ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Μπάξτερ: "Δύναμή μας ο κόσμος"

Με στόχο μία ακόμη νίκη, την έβδομη στους οκτώ τελευταίους αγώνες της Α1 ο Πανιώνιος On Telecoms ετοιμάζεται να υποδεχθεί το βράδυ του Σαββάτου (19.00) στο Ελληνικό το Μαρούσι σε ένα από τα πλέον κρίσιμα ματς της σεζόν. "Δύναμή μας ο κόσμος", δηλώνει ο Λόνι Μπάξτερ, δίχως προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία.
Οι κυανέρυθροι προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς και είναι πανέτοιμοι προκειμένου να πετύχουν μία ακόμη νίκη επί του Μαρουσίου κόντρα στο οποίο μετράνε πέντε σερί νίκες. Τρεις στη σειρά των μικρών τελικών των πλέι-οφ την περσινή σεζόν, μία στο κλειστό του Αγιου Θωμά στον πρώτο γύρο και άλλη μία στον τελικό του τουρνουά "Ανδρέας Βαρίκας" τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Ο αμερικανός σέντερ της ομάδας Λόνι Μπάξτερ, μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση με το Μαρούσι και τις δυσκολίες που κρύβει. "Έχουμε μια πολύ δύσκολη αποστολή με το Μαρούσι. Είναι μια πολύ καλή ομάδα που την ξέρουμε και μας ξέρει άριστα. Φυσικά σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου είναι βελτιωμένη σε μεγάλο βαθμό. Δεν είναι δυνατόν να γίνει κάποια σύγκριση", επισήμανε ο Μπάξτερ ο οποίος πρόσθεσε:

"Πρέπει να διαφυλάξουμε την έδρα μας να κερδίσουμε πάση θυσία ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή μας. Καλή άμυνα, και έλεγχο ρυθμού και ριμπάουντ, κάτι που κάναμε πολύ καλά και με τον Κολοσσό και με την ΑΕΛ".

Ο Μπάξτερ, ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του έκανε και κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας λέγοντας: "Είναι γνωστό ότι ο κόσμος μας δίνει έξτρα ώθηση και ξέρουμε ότι στα κρίσιμα παιχνίδια είναι πάντα κοντά μας. Τον θέλουμε δίπλα μας ώστε να πάρουμε την έξτρα δύναμη που πάντοτε είναι απαραίτητη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: