ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Μάζης: «Ο δρόμος είναι μικρός πλέον»

«Εδώ που έχουμε φτάσει, ο δρόμος είναι μικρός μέχρι το τέλος. Παρ’ όλα αυτά έχει δυσκολίες», σχολίασε μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο πολίστας του Πανιωνίου, Γιώργος Μάζης, ο οποίος θα βρει μπροστά την Μπαρτσελόνα στους «4» του LEN TROPHY.

«Είχαμε δουλέψει πάρα πολύ και στα δύο παιχνίδια για να τα καταφέρουμε», είπε για τα παιχνίδια με τη Ποζίλιπο. Αναλυτικά όσα δήλωσε «Όταν έγινε η κλήρωση, το φαβορί για την πρόκριση ήταν η Ποζίλιπο. Μόνο και μόνο λόγω του ονόματος. Από εκεί και πέρα η ομάδα πίστεψε ότι μπορεί να την αποκλείσει. Είχαμε δουλέψει πάρα πολύ και στα δύο παιχνίδια για να τα καταφέρουμε. Θεωρώ κλειδί το πρώτο μας παιχνίδι στη Νάπολι, το οποίο χάσαμε με ένα γκολ από λάθη δικά μας, ενώ θα μπορούσαμε να το είχαμε κερδίσει και αυτό το παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά, μας έδωσε δύναμη πιστεύω, γι' αυτό καταφέραμε και πήραμε την πρόκριση», είπε για την ιστορική πρόκριση της ομάδας του, στα ημιτελικά του LEN TROPHY.

Όσον αφορά τη συνέχεια του Πανιώνιου στη διοργάνωση, ανέφερε: «Εδώ που έχουμε φτάσει, ο δρόμος είναι μικρός μέχρι το τέλος. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν δυσκολίες. Αρχής γενομένης από την κλήρωση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Μπαρτσελόνα. Το πρώτο παιχνίδι είναι στη Νέα Σμύρνη και το δεύτερο στην Ισπανία. Αυτή τη στιγμή έχει σημασία για εμάς να συνεχίσουμε να παίζουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια δύναμη και τα αποτελέσματα θα έρθουν από μόνα τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: