ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Συνέντευξη Τύπου Γ. Σταματόπουλου & Μ. Κουμορτζί

Στους εκπροσώπους του Τύπου, εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώτης Σταματόπουλος, που δήλωσε:

Για το αν υπάρχει στο μυαλό το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης και τι αλλαγές θα γίνουν, δεδομένου ότι υπάρχουν επιστροφές και με γνώμονα να περιοριστούν οι παίκτες «κλειδιά» του ΠΑΟΚ
Φυσικά σκεφτόμαστε και το ματς της Τετάρτης. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να πάρουμε το τρίποντο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αν δούμε τα τελευταία παιχνίδια, η ομάδα το αξίζει. Μας έλειψε η τύχη να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο στο ΟΑΚΑ αλλά και να νικήσουμε τον Εργοτέλη. Το ίδιο είδαμε και στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν χάνει παιχνίδια είτε έξω είτε μέσα. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι. Το πιστεύουμε πάρα πολύ. Θα χρειαστεί προσοχή ο Μουσλίμοβιτς. Εμείς θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε τις δικές μας δυνατότητες. Έχουν επιστρέψει παίκτες, θα δούμε πως θα είναι. Ντελούρα και Μανιάτης πήραν λεπτά συμμετοχής κόντρα στον Εθνικό Αστέρα. Θα το συζητήσουμε και με τους παίκτες,. Το ευχάριστο είναι ότι επιστρέφει ο Μπενάρντ Κουμορτζί και η παρουσία του Λουρένσο τόσο στο φιλικό με τον Εθνικό Αστέρα όσο και με τον Παναθηναϊκό. Έχει περάσει ένα δύσκολο διάστημα με τις δύο επεμβάσεις. Είναι θετικός παίκτης και υπάρχει η σκέψη να αρχίσει στην ενδεκάδα. Από την ημέρα που ανέλαβα, επισήμανα ότι ήθελα να μείνει στον Πανιώνιο. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι. Και αυτή τη φορά ο τρόπος που θα έρθει η νίκη δεν θα με ενδιαφέρει. Πρέπει να παίξουμε με πάθος και με δύναμη και να πάρουμε το αποτέλεσμα.

Για την επιστροφή του Χούτου και αν κάτι τέτοιο αποτελεί κίνητρο
Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Έχω πει και κατά το παρελθόν ότι όλοι είμαστε περαστικοί από τον σύλλογο. Παίκτες και προπονητές έρχονται και φεύγουν. Έτσι είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Για το αν μπορεί να εκπληρωθεί ο στόχος των πλέι οφ
Το σημαντικό για εμάς είναι να επιστρέψουμε στις νίκες για να γεμίσουμε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε για τα επόμενα ματς. Αν κερδίσουμε, θα παίξει μεγάλο ρόλο και για την πρόκριση στο Κύπελλο. Για τα λάθη στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Δεν έχει ευθύνη μόνο η άμυνα. Έγιναν κάποιες λάθος συνεννοήσεις. Αυτό θα προσπαθήσουμε να το αποτρέψουμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι.

Της συνέντευξης Τύπου του Γιώτη Σταματόπουλου, προηγήθηκαν δηλώσεις του Μπενάρντ Κουμορτζί, που σημείωσε:


Για το πρόβλημα του Πανιωνίου στα τελευταία παιχνίδια που δεν μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα
Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά με γνώμονα να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Ενδεχομένως μας λείπει η τύχη.


Για το αν η νίκη με ΠΑΟΚ είναι μονόδρομος και αν μπορεί να καλυφθεί το χαμένο έδαφος
Προσπαθούμε πολύ σκληρά σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο για να πάρουμε τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος όλων. Να μπούμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Υπάρχει η ελπίδα ακόμα. Μένουν εφτά ακόμα αγώνες. Αν πάρουμε τις νίκες που θέλουμε, προλαβαίνουμε να τερματίσουμε πέμπτοι.

Για την μέτρια απόδοσή του στα δύο τελευταία παιχνίδια και ποια είναι η θέση που του αρέσει περισσότερο
Η αλήθεια είναι ότι ήμουν κουρασμένος. Τώρα όμως ξεκουράστηκα, νοιώθω μια χαρά και θα είμαι πολύ καλύτερα την Κυριακή. Αγωνίζομαι οπουδήποτε με χρειαστεί και μου πει ο προπονητής και κάνω το καλύτερο που μπορώ. Προτιμώ να αγωνίζομαι στη μεσαία γραμμή με περισσότερο επιθετικό ρόλο.

Για το δυνατό σημείο του αντιπάλου και ποιους παίκτες του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει
Ο ΠΑΟΚ διαθέτει πολύ δυνατή μεσαία γραμμή. Πολύ ποιοτική και πρέπει να δουλέψουμε πολύ σε αυτό τον τομέα. Ξεχωρίζω τον Βερόν και τον Γκαρσία που είναι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές με εμπειρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: