ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Ανακοίνωση με στοιχεία



Με έναν πρωτότυπο τρόπο αποφάσισε η ΠΑΕ Πανιώνιος να «σπάσει τη σιωπή της» για την διαιτησία. Η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ ξέφυγε από τα ... τετριμμένα και εκτός από μια ανακοίνωση «ανέβασε» στο επίσημο σάιτ (http://www.pgss.gr/) της ομάδας βίντεο (You Tube) με τις φάσεις που υπήρξαν διαιτητικές αδικίες σε βάρος του Πανιωνίου. Πρόκειται για φάσεις από τους εκτός έδρας αγώνες με Πανθρακικό, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Θρασύβουλο, Ξάνθη, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και από τον εντός έδρας με τον Εργοτέλη.

Με την ευκαιρία της αλλαγής της ηγεσίας της ΚΕΔ θα θέλαμε να ευχηθούμε στον κ. Γιαννόπουλο και τους συνεργάτες του καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβαν.
Όπως είναι γνωστό, τα τελευταία τρία χρόνια αποτελεί πάγια θέση της ΠΑΕ Πανιώνιος και επιλογή του Προέδρου κ. Κωνσταντίνου Τσακίρη η μη εμπλοκή μας σε θέματα διαιτησίας και κριτικής στους Έλληνες διαιτητές - που παρεμπιπτόντως εξακολουθούμε να πιστεύουμε.
Η επιλογή μας αυτή δυστυχώς φαίνεται ότι έχει εκληφθεί ως αδυναμία. Οδηγούμαστε σε αυτό το συμπέρασμα δεδομένου ότι φέτος έχουμε γίνει μάρτυρες αλλεπάλληλων διαιτητικών ή «ανθρωπίνων» λαθών εις βάρος του Πανιωνίου, κάτι που μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε.
Επειδή βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος με μόλις επτά αγώνες να απομένουν που θα κρίνουν τα πάντα, θα θέλαμε να εφιστήσουμε την προσοχή των αρμοδίων οργάνων απέναντι στον πιο ιστορικό σύλλογο της Ελλάδας.
Ο Πανιώνιος, ο σύλλογος που αποτελείται από ποδοσφαιριστές που κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο σύλλογος που αντιπροσωπεύει το αθλητικό ήθος, ο σύλλογος που εκπροσωπεί επάξια την Ελλάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που αγωνίζεται, δεν επιζητεί σε καμία περίπτωση με αυτή την επιστολή την εύνοια της διαιτησίας , παρά μόνο την ίση μεταχείριση που δικαιούται και το σεβασμό που αναλογεί στον σύλλογο και τον κόσμο του.
Προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης ή παρανόησης, αυτή η ανακοίνωση δεν έχει σκοπό να μεταθέσει τις αγωνιστικές μας ευθύνες, τις οποίες σύμφωνα με τις αρχές μας προσπαθούμε να διορθώσουμε πάντα εντός των γραμμών των αγωνιστικών χώρων. Όπως προαναφέρθηκε, απαιτούμε ισότιμη μεταχείριση σαν ισότιμο μέλος της Superleague, τίποτε περισσότερο-τίποτε λιγότερο.
Για την ιστορία και για του λόγου το αληθές, σας παραθέτουμε μερικά από τα φετινά «ανθρώπινα» λάθη της διαιτησίας εις βάρος μας, καθώς επίσης με αρκετή δόση μετριοπάθειας, τους οκτώ βαθμούς που έχουμε στερηθεί από τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Υ.Γ. Με κάθε ειλικρίνεια και πλήρη γνώση αυτών που ισχυριζόμαστε, προσπαθήσαμε να βρούμε και σε ποιες περιπτώσεις, διαιτητικά λάθη μας ευνόησαν. Ανακαλύψαμε μόνο δύο φάσεις από τους αγώνες Εργοτέλης-Πανιώνιος και Πανιώνιος- Πανθρακικός, χωρίς όμως να αλλοιώθηκε το τελικό αποτέλεσμα των αγώνων αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: