ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Δήλωση Γ. Σταματόπουλου για το ματς με τον Αρη

Στην παρακάτω δήλωση προέβη ο προπονητής του Πανιωνίου Γιώτης Σταματόπουλος που αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και στην ομάδα του Αρη.

Η ομάδα έχει δουλέψει πολύ καλά όλη αυτή την εβδομάδα και μένουν ακόμα δύο προπονήσεις. Μετά την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και τη νίκη επί του Πανθρακικού, η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών είναι σε υψηλά επίπεδα. Τη θετική ενέργεια που έχουμε χτίσει στην ομάδα, θα προσπαθήσουμε να την βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» το Σάββατο το απόγευμα.

Λογικά ο Φαμπιάν Εστογιανόφ δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Άρη παρότι βρίσκόταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Ευχόμαστε όλοι να ξεπεράσει γρήγορα τον τραυματισμό του και επιστρέψει στην ομάδα υγιής. Ακόμα δεν μπορώ να υπολογίζω τους Ρεκόμπα και Μπέλιτς οι οποίοι θα ξεκινήσουν προπονήσεις την ερχόμενη Δευτέρα. Έχουμε όμως τις λύσεις να καλύψουμε τις απουσίες τους.

Το γεγονός ότι έχουμε την ίδια βαθμολογική συγκομιδή με τον Άρη αλλά και ίδιο στόχο - την είσοδο στα play-offs του Πρωταθλήματος – θα κάνει τον αγώνα ακόμα πιο συναρπαστικό. Γνωρίζουμε ότι η έδρα του Άρη είναι από τις πιο δύσκολες και καυτές έδρες στην Ελλάδα αλλά κι εμείς θα έχουμε την συμπαράσταση των φιλάθλων μας.

Ο Άρης διαθέτει πολύ καλή ομάδα με τους Κόκε, Χαβίτο, και Κάλβο να συνθέτουν μία πολύ δυνατή επιθετική γραμμή. Οι Γκαρσία και Βιτόλο στο χώρο της μεσαίας γραμμής με τους αμυντικούς Λέμπο και Γιάχιτς να αποτελούν το κορμό του Αρη.

Εμείς όπως σε κάθε εκτός έδρας αγώνα θα παλέψουμε μέσα στο γήπεδο με όλες μας τις δυνάμεις. Σεβόμαστε τον Αρη αλλά δεν τον φοβόμαστε.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ

Η Π.Α.Ε. Πανιώνιος Γ.Σ.Σ παρέλαβε πεντακόσια
(500) εισιτήρια για την Θύρα 4 του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης για τον αγώνα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη. Η προπώλησή τους θα γίνεται από το Members Club τη Πέμπτη 5/2 από τις 14:00 έως τις 21:00 και τη Παρασκευή 6/2 από τις 09:00 έως τις 12:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: