ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

Εμεινε και ο Μπάξτερ

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Λόνι Μπάξτερ, ο οποίος θα φοράει την κυανέρυθρη φανέλα άλλη μια σεζόν.
"Ο Αμερικανός σέντερ μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν λίγες μέρες δεδομένης της επιθυμίας τόσο της ομάδας να τον κρατήσει στο ρόστερ της μετά την επιτυχημένη παρουσία του στο δεύτερο μισό της σεζόν 2007-2008 όσο και του ίδιου του παίκτη που αγάπησε τους κυανέρυθρους, έστειλε το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Ιουλίου υπογεγραμμένο το νέο του συμβόλαιο και θα καλύψει έτσι τη θέση του πρώτου ξένου της ομάδας" αναφέρεται στο site της ομάδας. "Δεν υπήρχε περίπτωση να πω όχι στην πρόταση του Πανιώνιος. Στη μισή σεζόν που αγωνίσθηκα στην ομάδα ένιωσα ότι φορούσα τη φανέλα της ομάδας για πολλά χρόνια. Ολοι οι συμπαίκτες μου και οι άνθρωποι της ομάδας με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και με έκαναν να αισθανθώ ότι βρισκόμουν στην οικογένειά μου. Ανυπομονώ να επιστρέψω στην Ελλάδα μετά τις διακοπές μου και να στρωθούμε όλοι μαζι στη δουλειά. Η επόμενη σεζόν είναι ιστορική από κάθε άποψη για την ομάδα με τη συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα όπου περιμένω πως και πως να αναμετρηθούμε με τους καλύτερους" τόνισε ο θηριώδης Αμερικανός σέντερ.

"Ευχαριστούμε Κρις και Δημήτρη"

Τους Κρις Χουγκάζ και Δημήτρη Κουστένη που μέχρι φέτος ήταν στο τεχνικό τιμ του Πανιωνίου ευχαρίστησε η ΚΑΕ για την προσφορά του. Τα δύο μέλη του τεχνικού τιμ των "κυανέρυθρων" αποχώρησαν φέτος όπως και ο προπονητής Νέναντ Μάρκοβιτς και η διοίκηση θέλησε να τους πει... "ευχαριστώ". "Η ΚΑΕ Πανιώνιος ευχαριστεί τους προπονητές Κρις Χουγκάζ και Δημήτρη Κουστένη για την προσφορά τους στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας και την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα της Α1 και την έξοδο της ομάδας στην Ευρωλίγκα". "Ευχόμαστε και στους δύο άξιους προπονητές καλή σταδιοδρομία και επαγγελματική καριέρα".

Και επίσημα... Μάγειρας

Επίσης ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ η απόκτηση του Βαγγέλη Μάγειρα στη θέση του βοηθού προπονητή. "Ο Βαγγέλης Μάγειρας είναι μέλος του τεχνικού τιμ του Αλεξάντερ Τριφούνοβιτς. Ο Ελληνας τεχνικός θα αποτελέσει μαζί με τον Χρήστο Παππά το δίδυμο των συνεργατών του Σέρβου προπονητή στον πάγκο του Πανιωνίου την ερχόμενη σεζόν". "Ο Βαγγέλης Μάγειρας έχει εργασθεί στο παρελθόν ως βοηθός προπονητή στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, την ΑΕΚ και τον Πανελλήνιο και ως πρώτος προπονητής στον Δούκα (Α2)".

Δεν υπάρχουν σχόλια: