ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

Μια ζωη κωλόφαρδοι οι Ιταλοί

Ο Πανιώνιος για ακόμα έναν αγώνα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και αν με την ΟΦΚ Βελιγραδίου πέτυχε 3 γκολ, στο ματς με τη Νάπολι, η τύχη γύρισε την πλάτη στους παίκτες του Έβαλντ Λίνεν. Παρόλα αυτά, η εμφάνιση δίνει αισιοδοξία για τον επαναληπτικό του 0-1 με τη Νάπολι, μέσα στην Ιταλία. Αυτό ήταν και το σύνθημα του Λάμπρου Χούτου: "Νίκη - πρόκριση στην Ιταλία".
Ο τεχνικός του Πανιωνίου, στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα της Κυριακής (20/07) στάθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας του για όλο σχεδόν το 90λεπτο.

"Αξίζαμε κάτι περισσότερο σήμερα. Σίγουρα η Νάπολι είναι πολύ καλή ομάδα αλλά αν εξαιρέσουμε κάποιες περιπτώσεις, κυριαρχήσαμε στο γήπεδο κατά 75%. Το μόνο που μας έλειπε ήταν το γκολ. Αν σκοράραμε στο 1' με τον Χούτο, τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Είχαν πολλούς παίκτες στην άμυνα και δεν ήταν εύκολο να βρούμε διαδρόμους προς την εστία τους. Νομίζω όμως ότι τελικά δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Μας έλειπε ο δεύτερος επιθετικός. Ο Κοιλιάρας, ο οποίος έκανε πολύ καλό παιχνίδι, δεν είναι επιθετικός. Ο Μπάρκογλου θα ήταν ο ιδανικός παρτενέρ του Χούτου αλλά δυστυχώς δεν ήταν διαθέσιμος.

Το λάθος μας ήταν ότι παίξαμε πολύ από τα πλάγια. Έπρεπε να πιέσουμε περισσότερο από το κέντρο. Όποτε το κάναμε δημιουργήσαμε προβλήματα στην καλοστημένη ιταλική άμυνα. Είναι κρίμα και λυπηρό που δεν σκοράραμε. Ο Ματίας Λάγκναμπ έκανε πολύ καλό παιχνίδι, παρ' όλο που βρίσκεται στην ομάδα πολύ λίγες μέρες".

Χούτος: "Νίκη πρόκριση στην Ιταλία"

Ο σούπερ σταρ, όπως τον αποκαλούν οι Ιταλοί, του Πανιωνίου, Λάμπρος Χούτος, αναφέρθηκε μετά το τέλος του αγώνα για τον επαναληπτικό αλλά αποκάλυψε και το δώρο του στον τεχνικό της Νάπολι, Εντουάρντο Ρέγια.

"Είμαι περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα υψηλού επιπέδου και αξίζαμε τη νίκη. Στην ρεβάνς θα έχουμε τον ίδιο στόχο, δηλαδή τη νίκη και την πρόκριση. Χάρηκα που μου ζήτησε την φανέλα, ο προπονητής της Νάπολι", δήλωσε ο επιθετικός των "κυανέρυθρων".

Πηγή: Sport24.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: