ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 5 Ιουλίου 2008

Δηλώσεις Εβαλντ Λίνεν για Μπέογκραντ

Μετά την τελευταία προπόνηση του Πανιωνίου, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο της ΟΦΚ Βελιγραδίου, ο Έβαλντ Λίνεν προέβη στην παρακάτω δήλωση:
“Κάναμε το δυνατόν καλύτερο τις τελευταίες τρεις εβδομάδες για να είμαστε 100% προετοιμασμένοι για τον αυριανό αγώνα. Τις δύο πρώτες εβδομάδες δουλέψαμε πολύ στον τομέα της φυσικής κατάστασης και την τελευταία, οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν αύριο έκαναν προπόνηση σε πιο χαμηλό ρυθμό με στόχο να είναι “φρέσκοι” μέσα στο γήπεδο.
Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών με τους Τζαβέλλα και Πλασκόννι που αυτή τη στιγμή δεν βρίσκονται στο 100%. Όμως ο Μανιάτης που είχε ένα αιμάτωμα τώρα είναι 100% υγιής όπως και ο Σκούφαλης που αύριο επίσης θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.
Η ΟΦΚ Βελιγραδίου είναι μία ενδιαφέρουσα ομάδα που βασικά αποτελείται από νεαρούς ποδοσφαιριστές ηλικίας 18-24 ετών.
Διαθέτουν ποδοσφαιριστές γρήγορους με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και “πεινασμένους” για ποδόσφαιρό. Χαρακτηριστικό τους είναι ότι ως ομάδα δεν έχουν 7-8 ποδοσφαιριστές ως βασικό κορμό, δίνουν ευκαιρίες σε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές.”

Δηλώσεις Κρέσιτς & Μαϊστόροβιτς

Αναφορικά με τον αυριανό αγώνα, στο www.panionios.gr μίλησαν οι Ντάριο Κρέσιτς και Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς.

Ντάριο Κρέσιτς: Είχα δύο φίλους που αγωνίζονταν στην ΟΦΚ Βελιγραδίου και με έχουν προειδοποιήσει ότι είναι ομάδα που διαθέτει καλούς και δυνατούς ποδοσφαιριστές. Οι προσωπικές μονομαχίες θα είναι το κλειδί του αυριανού αγώνα. Αν καταφέρουμε να τις κερδίσουμε και είμαστε το ίδιο δυναμικοί με τους αντιπάλους μας, θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς:
Στην περίοδο της προετοιμασίας κουραστήκαμε αλλά βρισκόμαστε τώρα σε σωστό σημείο. Η ΟΦΚ Βελιγραδίου είναι μία Σέρβική ομάδα και όπως όλες, διαθέτει ποδοσφαιριστές με υψηλή τεχνική κατάρτιση , που ξέρουν να προσφέρουν όμορφο ποδόσφαιρο. Εμείς είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τις ανάγκες του αυριανού αγώνα, αν παίξουμε δυνατά θα φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: