ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 26 Ιουλίου 2008

Φόρτσα Πανιωνάρα....

Με τις ευχές χιλιάδων Πανιώνιων η «κυανέρυθρη» ομάδα αγωνίζεται το Σάββατο, στις 10 το βράδυ, στο θρυλικό «Σαο Πάολο» της Νάπολι τη ρεβανς του άτυχου 0-1 της Νέας Σμύρνης. Τα παιδιά του Εβαλντ Λίνεν είναι σίγουρο ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους και θα διεκδικήσουν κάθε πιθανότητα να νικήσουν τη Νάπολι και να προκριθούν στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Ο Έβαλντ Λίνεν δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μπάρκογλου, Λουρένσο, Πλασκόννι, Μπερτέ, Ντιαβαρά καθώς και τους τιμωρημένους Μάκο και Σκούφαλη.

Δηλώσεις του Εβαλντ Λίνεν

Ο Γερμανός κόουτς της ομάδας μας στις δηλώσεις του για το παιχνίδι τόνισε: "Ξέρουμε πολύ καλά τον αντίπαλό μας, αλλά ξέρουμε επίσης και τι ήρθαμε να κάνουμε. Έχουμε έρθει για να κερδίσουμε. Θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε. Πρέπει να επενδύσουμε ό,τι έχουμε και στα 90 λεπτά του παιχνιδιού. Η Νάπολι είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά ξέρουμε ότι με νίκη περνάμε στην επόμενη φάση και δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε. Στον πρώτο αγώνα είχαμε αρκετές ευκαιρίες και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Εχουμε κάποιες απουσίες, αφού ο Μάκος, ο Μπάρκογλου και ο Σκούφαλης είναι σημαντικές μονάδες. Το σίγουρο είναι ότι θα δούμε κάποια νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Ενδεχομένως να παίξουμε με δύο επιθετικούς και να χρησιμοποιηθεί δίπλα στον Χούτο κάποιος που να μπορεί να γεμίζει την περιοχή".

Η αποστολή του Πανιωνίου αποτελείται από του παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Κρέσιτς, Ανδριόλας, Μανιάτης, Χετεμάι, Ντρσεκ, Καπετάνος, Κοιλιάρας, Κουτσόπουλος, Κουμορτζί, Ριμπέιρο, Κόντης, Ντελούρα, Μαϊστόροβιτς, Γουνδουλάκης, Ντ’Ακόλ, Λανγκαμπ, Νικολάου, Σιαλμάς, Τζαβέλλας, Χούτος.

Ο αγώνας Νάπολι-Πανιώνιος θα μεταδοθεί ζωντανά από το Nova Sports 1 το Σάββατο 26/07 και ώρα 22:00 μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: