ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 6 Ιουλίου 2008

Ηττα στο Βελιγράδι...

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε 1-0 στο Βελιγράδι από τον ΟΦΚ Μπέογκραντ και τώρα καλείται την ερχόμενη Κυριακή στη Νέα Σμύρνη να ανατρέψει το σε βάρος του σκορ για να προκριθεί στον Γ’ γύρο του Ιντερτότο. Η απόδοση των «κυανέρυθρων» κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα, γεγονός που οφείλεται στο ότι η ομάδα άρχισε προετοιμασία μόλις πριν λίγες εβδομάδες. Γενικά το ματς είχε λίγες καλές φάσεις.
Μόλις στο 7’ ο Σκούφαλης με κάθετη πάσα, που ήταν λίγο περισσότερο δυνατή απ’ ότι έπρεπε, προσπάθησε να τροφοδοτήσει τον Χούτο, ο οποίος δεν πρόλαβε να βγει τετ α τετ με τον Ίλιτς. Δυο λεπτά αργότερα σέντρα του Χούτου βγάζει μόνο του τον Σιαλμά στο ύψος του πέναλτι, αλλά η κεφαλιά του «κυανέρυρθου» επιθετικού στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του Ίλιτς.
Η πρώτη φορά που «απειλήθηκε» η εστία του Πανιωνίου ήταν στο 13ο λεπτό. Ο Μπέλιτς εκτέλεσε κόρνερ, ο Ντε Ολιβέιρα έπιασε κεφαλιά αλλά η μπάλα «σταμάτησε» στο οριζόντιο δοκάρι της «κυανέρυθρης» εστίας.
Οι Σέρβοι συνέχισαν να είναι απελητικοί και στο 25’ ο Κρέσιτς απέκρουσε με υπερένταση, καρφωτή κεφαλιά του Καλουντέροβιτς, ύστερα από σέντρα του Μπέλιτς.
Στο 45’ ο Γερμανός διαιτητής Γκράφε κλείνει τα μάτια σε σκληρό μαρκάρισμα του Κρστιτς στον Μάκο, προφανώς γιατί θυμήθηκε ότι ο μέσος της ΟΦΚ είχε ήδη μια κίτρινη.
Λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Πανιώνιος έφτασε κοντά στο γκολ. Μετά από προσπάθεια και σέντρα του Σκούφαλη, ο Χούτος πιάνει κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Ίλιτς έχει προλάβει να κλείσει τη γωνία του και αποκρούει την κεφαλιά του επιθετικού των «κυανέρυθρων».
Στο 57ο ο Κουμορτζί βρέθηκε μόνος στο σημείο του πέναλτι, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.
Στο 68' η ΟΦΚ Μπέογκραντ ανοίγει το σκορ. Σε σέντρα του Μίλοβατς από δεξιά, ο Καλουντέροβιτς με πλασέ στέλνει την μπάλα στη δεξιά γωνία του Κρέσιτς κάνοντας το 1-0.
Οκτώ λεπτά πριν το τέλος του ματς ο Μπάρκογλου έπιασε κεφαλιά, αλά ο Ιλιτς μπλόκαρε τη μπάλα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γερμανός Μάνουελ Γκράφε. «Κιτρίνισε» τους: Κουμορτζί, Κρστιτς, Μαϊστόροβιτς
Μπέογκραντ: Ιλιτς, Μπέλιτς, Μαρκόσκι, Λαζάρεβιτς, Αντάμοβιτς, Μίσαν (61’ Μίλοβατς), Ντε Ολιβέιρα, Κρστίτσιτς, Καλουτζέροβιτς, Μόβιτς, Λάζιτς.
Πανιώνιος: Κρέσιτς, Μανιάτης, Κουτσόπουλος, Ντιαβαρά, Μαϊστόροβιτς, Μάκος, Κουμορτζί, Σκούφαλης (65’ Νικολάου), Γουνδουλάκης (65’ Ντακόλ), Σιαλμάς, Χούτος (72’ Μπάρκογλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: