ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 28 Ιουλίου 2008

"Κληρώνει" για Τζιμπούρ

Το daynews.gr (με την υπογραφή του Μιχάλη Λαδόπουλου) γράφει σχετικά με το θέμα του Ράφικ Τζιμπούρ: "Ο Πανιώνιος αναχωρεί αύριο το πρωί για το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του σε Νιρεμβέργη και Καππαδοκία, πλην όμως δεν είναι σίγουρο ότι στην αποστολή θα βρίσκονται όλα του τα στελέχη. Και, φυσικά, η αναφορά δεν γίνεται για τους παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και κάποιοι από τους οποίους ενδέχεται να μείνουν στην Ελλάδα, προκειμένου να συνεχίσουν το πρόγραμμα της αποθεραπείας τους, αλλά στον Ράφικ Τζιμπούρ.
Το αν ο Αλγερινός επιθετικός θα μπει στο αεροπλάνο για να ενσωματωθεί οριστικά στην ομάδα, είναι κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει το βράδυ, μετά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Νεοσμυρνιώτικης ΠΑΕ.
Μια συνεδρίαση, στην οποία ο Τζιμπούρ θα παραστεί για να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του των τελευταίων εβδομάδων που έφτασε στα όρια την προηγούμενη με τις αδικαιολόγητες απουσίες του από τις προπονήσεις.
Η λογική, λοιπόν, λέει ότι στην (μάλλον ακραία) περίπτωση της τιμωρίας του με διακοπή συμβολαίου, θα παραμείνει στην Αθήνα και θα γυμνάζεται σε ώρες και με πρόγραμμα που θα του ορίσει ο Έβαλντ Λίνεν. Διαφορετικά, είναι υποχρεωμένος (αφού είναι παίκτης του Πανιωνίου) να ακολουθήσει την ομάδα σε Γερμανία και Τουρκία, έστω και αν χρειαστεί παράλληλα με τα φιλικά, να ακολουθήσει και ειδικό πρόγραμμα για να φτάσει στο αγωνιστικό επίπεδο των υπόλοιπων συμπαικτών του που έχουν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα προετοιμασία. Άλλωστε, έχει αποδείξει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι δεν... πολυκαταλαβαίνει από κούραση ή προβλήματα τραυματισμών, έχοντας ξεπεράσει τέτοιες καταστάσεις, πολύ γρηγορότερα από το χρόνο που συνήθως προβλέπεται".

"Κ.Ν.": Πάντως στα γραφεία της ΠΑΕ υπάρχει πολύ καλή (οικονομικά) πρόταση από την Σαουδική Αραβία για τον Ράφικ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: