ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008

Πανιωνάρα για πρόκριση...

Μια παρτίδα για... όλη την ευρωπαϊκή του χρονιά παίζει την ερχόμενη Κυριακή, ο Πανιώνιος, αντιμετωπίζοντας, στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, (19:00 μμ), την ΟΦΚ Βελιγραδίου, στο πλαίσιο του 2ου γύρου του Κυπέλλου Ιντερτότο. Οι παίκτες του Έβαλντ Λίνεν - στη... μέση της προετοιμασίας τους - πρέπει να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 από το πρώτο ματς. Κρίσιμη αναμέτρηση κι η ανατροπή, θα γίνει πιο... εύκολη με τη συμπαράσταση των φιλάθλων του Ιστορικού.

Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν ήδη τεθεί σε κυκλοφορία κι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθεύονται καθημερινά (9:00 πμ – 21:00μμ) από το Members’ Club του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.

Θύρα Τιμή (σε ευρώ) 1: 10, 2: 10, 3: 10, 4: 25, 5-6 (Επισήμων) 25 7: 25

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2008-09 μπορούν να εισέλθουν του γηπέδου επιδεικνύοντας την κάρτα τους.

Με ιδιαίτερα ικανοποιητικούς ρυθμούς κινούνται και τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ως σήμερα έχουν φύγει περισσότερες από 360 κάρτες, αριθμός ιδιαίτερα ενθαρρυντικός, αν αναλογιστεί κανείς ότι πέρσι είχαν πουληθεί συνολικά 1.100 διαρκείας, ενώ τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν είχε καν ξεκινήσει η διάθεσή τους. Σημειωτέον ότι, με την ευκαιρία του επαναληπτικού με την ΟΦΚ Μπέογκραντ, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα διαρκείας και το σαββατοκύριακο από τις δέκα το πρωί ως τις τρεις το μεσημέρι, πάντα από το Μέμπερς Κλαμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: