ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008

Ο Κων. Τσακίρης στα "Κ.Ν."

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου (πολύ νωρίτερα από το Φως) είχα γράψει στο "Derby" το παρακάτω κείμενο: "Έντονα προβληματισμένος είναι το τελευταίο καιρό ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Κώστας Τσακίρης. Από τη μία η «μικρή» κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας και από την άλλη τα παράπονα (με αφορμή την πώληση του Φερνάντες) μερίδας οπαδών, που εκφράστηκαν και με πανό στο πρόσφατο ματς με την Μπέογκραντ, έχουν βάλει σε σκέψεις τον Τσακίρη. Πολλά περνάνε από το μυαλό του και είναι χαρακτηριστικό ότι πολλά σκέφτεται και λίγα εκμυστηρεύεται ακόμη και στους στενούς του συνεργάτες. Το γεγονός ότι στις 4 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ με θέμα μεταξύ άλλων και την αλλαγή του Δ.Σ., φωτογραφίζει κάποιες σκέψεις του Τσακίρη, αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι εξελίξεις στα διοικητικά του Πανιωνίου μπορεί να υπάρξουν και πολύ νωρίτερα".

Σήμερα Τετάρτη 30 Ιουλίου το "Φως" (και ο Θέμης Σινάνογλου....) έγραψε ότι ο Κων. Τσακίρης αναζητεί άνθρωπο να πουλήσει την ομάδα ή να του δώσει το μάνατζμεντ. Τα "Κυανέρυθρα Νέα" επικοινώνησαν με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη ο οποίος μας είπε: «Συζητάμε για παραχώρηση του μάνατζμεντ της ΠΑΕ σε έναν επιχειρηματία ο οποίος θα «τρέχει» τα καθημερινά θέματα της ομάδας. Φυσικά με την αμέριστη συμπαράστασή μου, υλική και ηθική. Είναι η τελευταία μεταγραφική περίοδος που ασχολούμαι με τέτοιου είδους θέματα. Βέβαια φέτος διαθέσαμε το μεγαλύτερο μπάτζετ για μεταγραφές και έχουμε το πληρέστερο ρόστερ που διέθετε ποτέ ο Πανιώνιος. Ας ρίξουν μια ματιά τι παίκτες διαθέτει η ομάδα και θα καταλάβουν ορισμένοι. Ομως δεν αφήνω τον σύλλογο, ούτε την ομάδα. Θα ρίξω ιδιαίτερο βάρος στα τμήματα υποδομής. Ομως πάνω απ’ όλα είμαι φίλαθλος, είμαι οπαδός του Πανιωνίου και αυτό δεν έχει δικαίωμα να μου απαγορεύσει κανείς».

Ο Τσακίρης δεν κρύβει ότι τον «κούρασε» η μεταγραφολογία και δηλώνει: «Προτιμώ να δώσω 500.000 ευρώ το χρόνο στα τμήματα υποδομής, όπου θα κτίσουμε το μέλλον του συλλόγου, παρά να τα διαθέσω για μια μεταγραφή αμφιβόλου ποδοσφαιρικής αξίας...».

Βέβαια υπάρχουν «ανοιχτά» μεγάλα θέματα για τον Πανιώνιο, όπως είναι το νέο αθλητικό κέντρο, το προπονητήριο στο Κορωπί. Και γι’ αυτά ο Τσακίρης έχει ξεκάθαρη θέση: «Θα παραμείνω στον ερασιτέχνη και φυσικά θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια για την κατασκευή του νέου αθλητικού κέντρου του Πανιωνίου, το σπίτι όπου ο σύλλογος θα στεγάσει όλα τα τμήματα και παράλληλα θα δώσει ένα στολίδι στη πόλη της Νέας Σμύρνης. Το προπονητήριο στο Κορωπί θα ολοκληρωθεί σε λίγες εβδομάδες και θα παραδοθεί στην ομάδα, ενώ θέμα χρόνου είναι να τεθεί σε λειτουργία και η εταιρία «Eternal» (Αιώνιος) την οποία έχουμε συστήσει από κοινού ΠΑΕ και ΚΑΕ με τον Ερασιτέχνη να έχει μερίδιο στα έσοδα, η οποία θα λειτουργήσει τις δυο μπουτίκ του γηπέδου. Δεν φεύγω από τον σύλλογο, φεύγω από μια καθημερινότητα που με φθείρει και με εμποδίζει να προσφέρω αυτά που πραγματικά θέλω στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: