ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2007

"Ιδανικός αυτόχειρας"

«Ιδανικός αυτόχειρας» ο Πανιώνιος... κατάφερε να παραχωρήσει ισοπαλία 1-1 στον Ηρακλή και έτσι να μείνει για δεύτερο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη. Οι «κυανέρυρθοι» είχαν στηρίξει όλες τις ελπίδες του στον Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός με μια πολύ όμορφη ατομική ενέργεια πέρασε δύο αμυντικούς του Ηρακλή και με ένα «ξερό» βολέ άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα. Ομως δεν ήταν μόνο το γκολ. Οτι καλό έκαναν οι «κυανέρυθροι» είχαν σαν δημιουργό (ή συμμέτοχο...) τον Τζιμπούρ. Μόλις ο Γαλλοαλγερινός (που φυσικά δεν είναι βιονικός...) αποχώρησε ο Πανιώνιος κατέρρευσε.
Ετσι ο μαχητικός (αλλά «μέτριος» αγωνιστικά) Ηρακλής, που μέχρι το 86 δεν είχε κάνει ούτε φάση ξεθάρεψε και τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη έφτασε στην ισοφάριση. Ο Σκούφαλης θέλησε να αλλάξει παιχνίδι από τα δεξιά προς τα αριστερά. Ο «μέτριος» χθες Σπυρόπουλος έχασε τη μπάλα από τον Μαυρογενίδη που τροφοδότησε τον Γιαντσή. Ο νεαρός είδε αμαρκάριστο τον Νικολόπουλο στη επριοχή του Πανινωίου. Ο έμπειρος επιθετικός με περίτεχνη ενέργεια απέφυγε τον Ταμπάση και πλάσσαρε τη μπάλα στην κενή εστία ισοφαρίζοντας σε 1-1, χαρίζοντας έτσι έναν υπερπολύτιμο βαθμό στον «γηραιό».
Ο τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο, ακθώς οι γηπεδούχοι επαναπαύθηκαν στο 1-0 από το 4ο λεπτό, ενώ και ο Εβαλντ Λίνεν με τις αλλαγές που έκανε ουσιαστικά αποσυντόνισε την ομάδα του. Είναι χαρακτηριστικό ότι κανένας από τους τρεις παίκτες (Γουνδουλάκης, Γουσούλης, Κόντης) που μπήκαν στον αγώνα δεν βοήθησαν τον Πανιώνιο να «κρατήσει» το υπερ του 1-0. Από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής απλά ήταν μαηχτικός. Βρέθηκε να χάνει 1-0 πολύ νωρίς και μάλλον οι παίκτες του περίμεναν.. καρτερικά να ηττηθούν. Ομως ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς ρίσκαρε και έριξε στον αγώνα τους Νικολόπουλο, Μαρίνκοβιτς και Γιαντσή οι οποίοι βελτίωσαν την εικόνα του «γηραιού» και έτσι έφτασαν στην σημαντική ισοπαλία.

Λίνεν: «Κάναμε δώρο την ισοφάριση»

«Το γκολ που ισοφάρισε ο Ηρακλής ήταν δώρο δικό μας. Το λυπηρό είναι ότι το λάθος το έκανε ο Σκούφαλής που ήταν από τους καλύτερους μας παίκτες». Με τα παραπάνω λόγια και φανερά απογοητευμένος από την έκβαση του χθεσινού αγώνα ο Εβαλντ Λίνεν αναφέρθηκε στην ισοπαλία που παρεχώρησαν οι «κυανέρυθροι». Ο Γερμανός κόουτς μεταξύ άλλων ανέφερε: «Αρχίσαμε καλά το ματς, πετύχαμε νωρίς γκολ και είχαμε ελπίδες να νικήσσυμε. Στο Α’ ημίχρονο είμασταν καλύτεροι και προσπαθήσαμε να πετύχουμε κι’ άλλο γκολ. Στο Β’ όμως όσο πέρναγε ο χρόνος χάναμε δυνάμεις. Θέλαμε τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε την προσπάθεια». Σχετικά με ορισμένες αποδοκιμασίες που ακούστηκαν ο Λίνεν ανέφερε: «Δεν με ενδιαφέρουν αυτοί που βρίζουν τους παίκτες και δεν εκτιμούν την προσπάθεια που κάνει η ομάδα. Ο κόσμος του Πανιωνίου είναι αυτός που χειροκροτεί την ομάδα ακόμα και όταν χάνει που αναγνωρίζει την προσπάθεια των παικτών μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: