ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2007

Ξανθόπουλος: "Προσοχή στον Π.Α.Ο.Κ."

Πανέτοιμοι για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα για το 2007 είναι οι παίκτες του Πανιώνιος On Telecoms που το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου το απόγευμα (16.30) θα αντιμετωπίσουν τον Π.Α.Ο.Κ. στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1. "Δεν μας αποπροσανατολίζει από το αγωνιστικό μας πλάνο η βαθμολογική θέση του Π.Α.Ο.Κ. που είναι μία ιστορική ομάδα και ιδιαίτερα υπολογίσιμος αντίπαλος", δήλωσε στο επίσημο site της ομάδας ο Βασίλης Ξανθόπουλος ενόψει της αναμέτρησης.
Οι κυανέρυθροι ολοκλήρωσαν την Παρασκευή το απόγευμα, δίχως προβλήματα, την προετοιμασία τους για τον αγώνα όπου δεν υπολογίζουν μόνο στον νεοαποκτηθέντα Βόσνιο σέντερ Χάρις Μουγεζίνοβιτς ο οποίος συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις.
Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι σύμφωνα με τον πλέι-μέικερ του Πανιώνιος On Telecoms Βασίλη Ξανθόπουλο μία ομάδα που χρειάζεται ιδιαίτερης προσοχής. "Δεν μπορούμε να δούμε τον αντίπαλό μας ξεχωριστά επειδή βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Είναι μία ιστορική ομάδα και το γεγονός ότι έχει πετύχει μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα δεν σημαίνει τίποτα", τόνισε ο Ξανθόπουλος προσθέτοντας. "Εμείς θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα όπως όλους τους άλλους της φετινής σεζόν. Να έχουμε σοβαρότητα και διάρκεια στο παιχνίδι μας ώστε να νικήσουμε", πρόσθεσε. "Δεν έχει σημασία ο αντίπαλος, η βαθμολογική του θέση ή η αγωνιστική του κατάσταση. Εμείς πρέπει να μείνουμε αφοσιωμένοι στο παιχνίδι μας", είπε ο πλέι-μέικερ των κυανέρυθρων.
Οσο για το τι θα πρέπει να προσέξει ο Πανιώνιος On Telecoms στο συγκεκριμένο ματς, ο Βασίλης Ξανθόπουλος δήλωσε: "Ο Π.Α.Ο.Κ. διαθέτει μία νεανική ομάδα όπως και ο Πανιώνιος On Telecoms. Αλλαξε πρόσφατα προπονητή κάτι που πιστεύω ότι θα επιδράσει θετικά στην ομάδα και στην ψυχολογία των παικτών. Είναι μία ομάδα που δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε αφού μπορεί να κάνει τη ζημιά", τόνισε ο πλέι-μέικερ της ομάδας.
Αναφερόμενος, τέλος, στην έως τώρα πορεία του Πανιώνιος On Telecoms ο Βασίλης Ξανθόπουλος υποστήριξε πως "
βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση με εξαίρεση την εμφάνισή μας στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με το Ρέθυμνο. Βρισκόμαστε μέσα και στους τρεις στόχους της σεζόν και αυτό είναι το πλέον σημαντικό. Κάθε μέρα που περνάει γινόμαστε και καλύτεροι μέσα από σκληρή δουλειά στην προπόνηση".

Δημοπρασία με κυανέρυθρο χρώμα

Η ΚΑΕ Πανιώνιος On Telecoms έχοντας πολλές φορές στο παρελθόν δείξει έμπρακτα τη συμμετοχή της στα κοινά και την κοινωνική της ευαισθησία θα συμμετάσχει στη δημοπρασία που διοργανώνουν το Σάββατοκύριακο 15 και 16 Δεκεμβρίου τα Εκπαιδευτήρια "Παλλάδιο" της Νέας Σμύρνης. Στη δημοπρασία αυτή η ΚΑΕ Πανιώνιος On Telecoms προσέφερε τη φανέλα του αρχηγού της ομάδας Γιάννη Γιαννούλη με τις υπογραφές όλων των παικτών. Οσο για τα έσοδα από τη δημοπρασία, θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του ορφανοτροφείου "Αγιος Ανδρέας" της Νέας Σμύρνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: