ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2007

Εβαλντ Λίνεν για ΠΑΟ και κύπελλο...

Μία "καυτή" εβδομάδα περιμένει τον Πανιώνιο καθώς το Σάββατο υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ ενώ την Τετάρτη φιλοξενεί στον ευρωπαϊκό του...τελικό την Μπορντό με θέα την πρόκριση στους "32" του Κυπέλλου UEFA.
Ο Έβαλντ Λίνεν ζητησε συγκέντρωση από τους παίκτες του στη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης και θεώρησε ότι η αναμέτρηση με τους "πράσινους" προσφέρει αυτή τη δυνατότητα στους "κυανέρυθρους" προκειμένου να βρίσκονται σε...εγρήγορση και για την καθοριστική αναμέτρηση που ακολουθεί με τους Γάλλους. "Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και διαφορετικό.
Aυτή την εβδομάδα θα χρειαστούμε μεγάλη συγκέντρωση και πιστεύω ότι θα την έχουμε λόγω και του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι μία καλή προετοιμασία και για το παιχνίδι με την Μπορντό", ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Σε δεύτερη μοίρα το σύστημα"

Ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε και για το σύστημα που έχει εφαρμόσει στα δύο τελευταία παιχνίδια και αν σκοπεύει να το διατηρήσει. "Το σύστημα δεν είναι το πρωταρχικό μέλημα. Μπορείς να είσαι επιτυχημένος με κάθε σύστημα. Θα το σκεφτούμε. Για μένα πιο σημαντικό είναι να επιλέξω τους παίκτες που είναι σε καλύτερη κατάσταση. Έχουμε πολλά ματς και δεν είναι εύκολο μέσα από τις προπονήσεις. Στα δύο τελευταία παιχνίδια οι αντίπαλοι δεν είχαν πολλές ευκαιρίες", τόνισε.

"Επικίνδυνος αντίπαλος"

Αναφορικά εξάλλου με τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής των "κυανέρυθρων", είπε:"Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που χρειάζεται την αμυντική μας προσοχή. Είναι επικίνδυνη ομάδα". Παράλληλα ρωτήθηκε για το αν περιμένει πολλές αλλαγές από τους "πράσινους" με βάση το rotation που εφαρμόζει ο Ζοζέ Πεσέιρο και απάντησε:"Δεν περιμένω πολλές αλλαγές, υπάρχουν παίκτες που παίζουν περισσότερο. Περιμένω κάποιες αλλαγές αλλά όχι 6-7".

Κλήρωση Κυπέλλου

Η κλήρωση του Κυπέλλου έφερε στον δρόμο του Πανιωνίου τον Ηρακλή και ο Έβαλντ Λίνεν σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της υποστήριξε:"Οι ομάδες της Super League σίγουρα ήταν χαρούμενες που ξεκίνησαν να αγωνίζονται στα πλαίσια της 4ης φάσης του Κυπέλλου, αντιμετωπίζοντας μάλιστα ομάδες μικρότερων κατηγοριών. Ο Ηρακλής είναι ένα πολύ καλό σύνολο που το γνωρίζουμε καλά αφού φέτος τον έχουμε αντιμετωπίσει ήδη τρεις φορές (βλ. φιλικό στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, τουρνουά Παναθηναϊκού, Πρωτάθλημα Super League). Διαθέτει ένα πολύ καλό προπονητή, ο οποίος έχει χτίσει μία πολύ δυνατή ομάδα. Αφού κληρωθήκαμε με τον Ηρακλή δεν έχουμε την επιλογή άλλου αντιπάλου".

Τέλος σχετικά με τους παίκτες που δοκιμάζονται ο προπονητής του Πανιωνίου, επεσήμανε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη για τον ομογενή Νάκα(σ.σ επιστρέφει στην Γερμανία καθώς έχει συμβόλαιο με την ομάδα του) και τον Βόσνιο Γιάχιτς ενώ αποκάλυψε ότι αναμένεται σήμερα άλλος ένας αμυντικός για να δοκιμαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: