ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2007

Τι υπέροχος κόσμος...

Η ΠΑΕ Πανιώνιος νιώθει υποχρεωμένη να ευχαριστήσει δημόσια τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου κατά το χθεσινό αγώνα Πανιώνιος-Γαλατάσαραϊ. Παρότι ο αγώνας είχε χαρακτηριστεί «υψηλής επικινδυνότητας», οι φίλαθλοι του Πανιωνίου απέδειξαν με την συμπεριφορά τους ότι είναι ξεχωριστοί.
Ιδιαίτερης μνείας χρήζει η συγκλονιστική παρουσία των «Πανθήρων» που για 90 λεπτά δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να υποστηρίζουν την ομάδα, ακόμα και όταν αυτή βρέθηκε να χάνει με 0-3. Η συμπαράσταση τους μας δίνει δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια.
Ευχόμαστε ολόψυχα σε κάθε εντός έδρας αγώνα του Πανιωνίου, η παρουσία των φιλάθλων να είναι αντίστοιχη της χθεσινής. Σας ευχαριστούμε και πάλι!

Προσφυγή ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA

Η ΠΑΕ Πανιώνιος κατέθεσε προσφυγή ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA με την οποία στρέφεται κατά του κύρους του αγώνα της 29/11/07 με τη Γαλατάσαραϊ, ζητά την τιμωρία του ποδοσφαιριστή Serkan Calik (ο οποίος "κέρδισε" το πέναλτι στο 62ο λεπτό) και ζητά τη διαγραφή της πρώτης κίτρινης κάρτας (και κατ' επέκταση και της κόκκινης) που επιδείχτηκε στο Γρηγόρη Μάκο, κατά την ίδια φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: