ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2007

Να κλείσει η κακή παρένθεση...

Να κλείσει την κακή παρένθεση του αγώνα με τον ΑΓΟΡ θέλει ο Πανιώνιος On Telecoms την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου το απόγευμα (19.10) στο ματς για την 6η αγωνιστική του ULEB Cup απέναντι στην Κάλεβ Ταλίν. Οι κυανέρυθροι θέλουν πάσει θυσία τη νίκη ει δυνατόν με διαφορά άνω των 12 πόντων της ήττα τους στον πρώτο γύρο ώστε να μπουν δυναμικά στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Ο Νέναντ Μάρκοβιτς προπόνησε τους παίκτες της ομάδας τόσο την Κυριακή όσο και τη Δευτέρα, παρουσία και του Χάρις Μουγεζίνοβιτς ο οποίος όμως δεν είναι ακόμη σε αγωνιστική ετοιμότητα για να συμμετάσχει στους αγώνες της ομάδας. Κανονικά το παρόν έδωσε και ο Ματίν Κλιβς ο οποίος δείχνει να ξεπερνάει πλήρως τις ενοχλήσεις που είχε στο γόνατο τις τελευταίες 10 μέρες.
"Είναι ένα ματς κομβικής σημασίας για την ομάδα μας. Μόνο με νίκη θα παραμείνουμε στον στόχο μας που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση", υποστήριξε με δηλώσεις του στο επίσημο site της ομάδας ο Μπραντ Νιούλεϊ προσθέτοντας. "Στο εκτός έδρας παιχνίδι του πρώτου γύρου αιφνιδιαστήκαμε από το ξεκίνημα του αγώνα και δεν μπορέσαμε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να διεκδικήσουμε τη νίκη. Πλέον όμως βρισκόμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Η ήττα από το Ρέθυμνο το Σάββατο πιστεύω ότι θα μας κάνει καλό ώστε να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά στη συνέχεια της σεζόν", κατέληξε ο Αυστραλός φόργουορντ.

Η Κάλεβ Ταλίν


Η εσθονική ομάδα βρίσκεται από τη Δευτέρα το μεσημέρι στην Αθήνα και προπονήθηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας στο γήπεδο του Ελληνικού. Η Κάλεβ Ταλίν το περασμένο Σαββατο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Βαλτικής Λίγκας γνώρισε την 7η ήττα της από την επίσης εσθονική Τάρτου Ροκ με 70-67 εκτός έδρας.
Τους πόντους της Κάλεβ πέτυχαν οι: Ριντ 18, Κανγκούρ 13, Σοκ 11, Φράιερ 10, Πάρμερ 7, Κέντζο 5, Πέλκιτς 3, Αρμπετ

Δεν υπάρχουν σχόλια: