ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2007

Δήλωση Εβαλντ Λίνεν

Φτάνοντας στο τέλος του 1ου γύρου του Πρωταθλήματος της Super League, έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο πολύ καλές ομάδες (βλ. ΟΦΗ και Ατρόμητο). Θέλουμε να έχουμε μία επιτυχημένη πορεία στο φετινό Πρωτάθλημα και στόχος μας είναι να τελειώσουμε τον 1ο γύρο όσο ψηλότερα στη βαθμολογία γίνεται.

Ο ΟΦΗ είχε προβλήματα στην αρχή της περιόδου, πλέον όμως και με την αλλαγή προπονητή δείχνει να έχει γίνει πιο αποτελεσματικός. Στους δύο τελευταίους αγώνες που έδωσε ήταν πολύ καλός, ενώ θα μπορούσε να είχε φύγει με την ισοπαλία από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα με ποδοσφαιριστές ποιοτικούς και με μεγάλη εμπειρία. Όπως είχα αναφέρει και για το παιχνίδι κόντρα στη Βέροια, είναι μία ομάδα που θα τα δώσει όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα αφού χρειάζεται βαθμούς για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Θα ήθελα ακόμα να αναφερθώ και στον Γιόζεφ Γκάσπαρ που αποχωρεί από την ομάδα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολύ καλό χαρακτήρα, παίκτης ομάδας, που αν και δεν είχε τις συμμετοχές που θα ήθελε, έδινε σε κάθε προπόνηση αλλά και όποτε τον χρειαστήκαμε τον καλύτερο του εαυτό. Θέλω να του ευχηθώ καλή σταδιοδρομία στη καριέρα του.

Τέλος, ευχομαι σε όλους τους φιλάθλους του Πανιωνίου να έχουν καλές γιορτές και το 2008 να έχουν την υγεία τους με πολλές προσωπικές επιτυχίες. Εκ μέρους όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος θα ήθελα να τους ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την παρουσία τους στους αγώνες που έδωσε η ομάδα το 2007 και εύχομαι να αυξηθούν το 2008 απολαμβάνοντας ποιοτικότερο ποδόσφαιρο!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΜΕ ΟΦΗ

Τα εισιτήρια του αγώνα Πανιώνιος - ΟΦΗ έχουν τεθεί ήδη σε κυκλοφορία και οι φίλαθλοι του Πανιωνίου μπορούν να τα προμηθεύονται καθημερινά από το Members' Club. Οι τιμές ανά θύρα είναι οι παρακάτω:

Θύρα 2 - 10 ευρώ

Θύρα 3 - 10 ευρώ

Θύρα 4 - 25 ευρώ

Θύρα Επισήμων (5-6) - 35 ευρώ

Θύρα 7 - 25 ευρώ

Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 14:00 μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: