ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2007

Συνεντεύξη Τύπου Εβαλντ Λίνεν

Ο αποκλεισμός του Πανιωνίου από την Μπορντό έχει κοστίσει στη Νέα Σμύρνη, αλλά σε σημερινή του τοποθέτηση ο Έβαλντ Λίνεν απέφυγε να αποδώσει ευθύνες, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπορείς εκ των υστέρων να πεις ποιος «χρεώνεται» τα λάθη. Όλοι μαζί χάνουμε και όλοι μαζί κερδίζουμε».

Ο τεχνικός του Πανιωνίου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Κυριακής στη Βέροια, για τον οποίο είπε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε το σοκ του αποκλεισμού». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του: «Δεν έχω χρόνο να σκεφτώ εάν θα άλλαζε κάτι γιατί έρχονται και άλλα παιχνίδια. Σε όλα τα ματς είχαμε ευκαιρίες, εκτός από αυτό με την Γαλατασαράι και ίσως αξίζαμε κάτι περισσότερο».

Σχολιάζοντας το παιχνίδι με την Μπορντό, υπογράμμισε: «Είχαμε την πρόκριση στα χέρια μας και την χάσαμε. Είναι δύσκολο να το αποδεχθούμε, όμως κρατάμε τα θετικά από την πορεία μας. Είμαστε υπερήφανοι. Θα πρέπει να μαθαίνουμε από τις ήττες». Επίσης, σχετικά με την αλλαγή πλάνων στον μεταγραφικό σχεδιασμό, λόγω του αποκλεισμού, υποστήριξε: «Δεν έχουμε πολλές οικονομικές δυνατότητες για να προχωρήσουμε σε μεγάλες αλλαγές. Μόνο εάν φύγει κάποιος, όπως ο Γκάσπαρ, θα αντικατασταθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: