ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Συνέντευξη Τύπου Γιώτη Σταματόπουλου

Στους εκπροσώπους του Τύπου, εν όψει του αγώνα με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο, μίλησε o Γιώτης Σταματόπουλος, που δήλωσε:

Για το παιχνίδι με την Βέροια για τον προσεχή αντίπαλο.

Είμαι ευχαριστημένος που πήραμε αυτό το αποτέλεσμα σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο και δεν τραυματίστηκε κανείς. Προερχόμασταν από ένα δύσκολο ματς με τον Πανσερραϊκό. Είναι ωραία για έναν ποδοσφαιριστή να έχει επίσημα παιχνίδια. Οι περισσότεροι παίκτες είναι συνηθισμένοι να παίζουν συνεχώς και σε αυτό τον ρυθμό, όπως την προηγούμενη σεζόν. Τα παιδιά έχουν ξεκουραστεί και πιστεύω ότι θα είναι πανέτοιμα για τον αγώνα της Κυριακής.

Ο ΟΦΗ διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ. Μία έμπειρη αμυντική γραμμή και ένα κέντρο ποιοτικό με παίκτες που τους αρέσει να βγαίνουν μπροστά και με δυνατά άκρα. Έχει κρατήσει τον κορμό των προηγούμενων ετών και δεν του αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Ο ΟΦΗ από δω και πέρα παίζει μόνο «τελικούς» κάτι που ισχύει και για εμάς, ώστε να διατηρήσουμε τη θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα.

Για την κατάσταση των παικτών που προέρχονται από τραυματισμό

Ο Ρεκόμπα πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος μέχρι και την Κυριακή. Ίσως να μην φτάνουν οι δυνάμεις του για ενενήντα λεπτά, αλλά είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα βοηθήσει. Για τον Χούτο είναι διαφορετική η κατάσταση. Θα δούμε στις τελευταίες προπονήσεις και θα συζητήσω με τον παίκτη. Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε τίποτα. Μας περιμένουν πολλά παιχνίδια ακόμα και θα χρειαστούμε κάθε παίκτη. Το πρόβλημα στον δικέφαλο είναι πιο σοβαρό για τον Μανιάτη. Χθες έκανε ατομικό. Θέλουμε να τον περιμένουμε και το ίδιο ισχύει για τον Άντερσον που έκανε θεραπείες, δύσκολα ωστόσο θα προλάβει ο τελευταίος το παιχνίδι της Κυριακής.

Για την απουσία του Κουμορτζί

Για εμάς είναι μία απώλεια, αλλά δεν το θεωρώ πρόβλημα. Πρόβλημα έχουν άλλοι άνθρωποι και όχι εμείς. Έχουμε ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ και πιστεύω ότι ο παίκτης που θα μπει στη θέση του θα τα δώσει όλα για να δείξει την κλάση του και να βοηθήσει την ομάδα. Αυτή είναι η σωστή συμπεριφορά ενός παίκτη. Εύχομαι ο παίκτης να βρεθεί γρήγορα κοντά μας και να ξεπεράσει το πρόβλημά του γρήγορα.

Για τα δύο παιχνίδια με ΟΦΗ και ΑΕΚ

Η ομάδα θα χαρεί τα δύο αυτά παιχνίδια. Πρώτα στο Παγκρήτιο που είναι ένα ωραίο γήπεδο και σου δίνει όρεξη να αγωνιστείς. Μετά έρχεται ένα ωραίο παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο. Τα περιμένουμε αισιόδοξα και με όρεξη. Αυτό που αναζητούμε είναι να βρεθεί πάλι ο κόσμος κοντά στην ομάδα, όπως συνέβη στα τελευταία παιχνίδια. Είναι ευχάριστο να μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο και να βλέπεις τον κόσμο κοντά σου και να σε υποστηρίζει.

Για τον Κούκετς και τις μεταγραφικές κινήσεις

Είναι μία επένδυση για το μέλλον του Πανιωνίου. Είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Ηταν μία μεγάλη ευκαιρία για να τον αποκτήσουμε. Δεν θέλουμε να τον φορτώσουμε με πίεση. Θα χρειαστεί χρόνο να προσαρμοστεί και θα τον βοηθήσουμε να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ένας πολύ καλός τεχνίτης και «βλέπει» γήπεδο. Ψάχνουμε να ενισχύσουμε την ομάδα σε δύο θέσεις. Δεν θα βιαστούμε και πιστεύω ότι θα κάνουμε την σωστή και ποιοτική μεταγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: