ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Συνέντευξη Γιώτη Σταματόπουλου

Στους εκπροσώπους του Τύπου, εν όψει και του αγώνα με τον Πανθρακικό, μίλησε ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώτης Σταματόπουλος, που δήλωσε:

Για το προσεχές παιχνίδι


Έχουν τους ίδιους βαθμούς με εμάς και όλοι ξέρουν ότι είναι σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια. Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι και είναι πολύ σημαντικό να νικήσουμε απέναντι σε μία ομάδα που έχει 25 βαθμούς παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και δείχνοντας πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Διαθέτει μία επιθετική γραμμή με ταχύτητα, οι παίκτες αλλάζουν συνέχεια θέσεις και δημιουργούν προβλήματα, ενώ διαθέτει και μία πολύ έμπειρη αμυντική γραμμή με παίκτες που αγωνίζονταν σε μεγάλα πρωταθλήματα. Εμείς θα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και θα μπούμε δυνατά στο παιχνίδι. Στον ψυχολογικό τομέα, η πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου μας δίνει την ώθηση, γιατί στα τελευταία δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα δεν καταφέραμε να κερδίσουμε.

Για την κατάσταση του Εστογιανόφ

Πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος. Κάθε μέρα βελτιώνεται η κατάστασή του και σήμερα θα μπει κανονικά στην προπόνηση. Θα έχουμε δύο απουσίες, με τους Ρεκόμπα και Κοντοέ που είναι τιμωρημένοι. Αλλά τα παιδιά που θα μπουν στη θέση τους είμαι βέβαιος ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρει η ομάδα αυτό το σημαντικό παιχνίδι.

Για τις μεταγραφικές κινήσεις μετά και το «ναυάγιο» με τον Σαμπόριο

Πάντα υπάρχουν παίκτες που απασχολούν. Θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε μία από τις εναλλακτικές λύσεις αν και τα περιθώρια δεν είναι μεγάλα. Είμαι αισιόδοξος ότι θα βρεθεί η λύση. Μία από αυτές τις λύσεις είναι και ο Λιντζ. Θα δούμε τις επόμενες μέρες.

Για το ντεμπούτο του Λάτκα


Ο Μάρτιν έκανε ένα καλό ντεμπούτο. Μην ξεχνάμε ότι βρίσκεται λίγο διάστημα στην Ελλάδα. Θα χρειαστεί βέβαια λίγο χρόνο ακόμα να προσαρμοστεί. Ο Κούκετς όπως είπαμε είναι μία επένδυση για το μέλλον. Θα βλέπουμε από εβδομάδα σε εβδομάδα την κατάσταση που βρίσκεται. Ο Μπέλιτς στα παιχνίδια που έπαιξε βοήθησε πολύ την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: