ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Συνέντευξη Τύπου Γιώτη Σταματόπουλου...


Κομβικό χαρακτήρισε το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό, ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιώτης Σταματόπουλος. Οι "κυανέρυθροι" κάνουν ποδαρικό για το 2009 στη Νέα Σμύρνη και στοχεύουν στη νίκη με την οποία θα παραμείνουν σε τροχιά πλέι οφ. Ο τεχνικός των "κυανέρυθρων" έχει να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα για μία ακόμη φορά καθώς θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Ντελούρα και Κρέσιτς όπως και οι τραυματίες Χούτος και Ρεκόμπα ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Κουμορτζί. Στον αντίποδα το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Τόμας Μπέλιτς αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια, καθώς έφτασε η μπλε κάρτα του.

"Υπάρχουν αρκετές λύσεις στο ρόστερ μας. Διαθέτουμε ένα ποιοτικό ρόστερ. Ο Κάθε παίκτης κάνει άψογα την δουλειά του ώστε να είναι έτοιμος να παίξει. Νιώθω μεγάλη εμπιστοσύνη στα παιδιά. Όποιος και αν παίξει πιστεύω ότι θα βοηθήσει. Για τα παιδιά που λείπουν, εύχομαι να γυρίσουν γρήγορα", ανέφερε αρχικά ο Γιώτης Σταματόπουλος και πρόσθεσε:

"Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Πανσερραϊκός προέρχεται από θετικά αποτελέσματα απέναντι σε δύο δυνατές ομάδες. Με τον ΠΑΟΚ στην έδρα του θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι, ενώ και με τον Ηρακλή έπαιξε καλά. Έχει αλλάξει η φιλοσοφία της ομάδας από τότε που άλλαξε προπονητή. Τον αδικεί η βαθμολογία. Θα του άξιζε βάσει ρόστερ να έχει περισσότερους βαθμούς.
Έχει ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες όπως οι Κωνσταντινίδης, Ζουντί, Μπαϊκαρά. Πιστεύω όμως ότι από εμάς εξαρτάται ποια εξέλιξη θα έχει. Είναι κομβικό παιχνίδι. Βλέπουμε το στόχο μας, που είναι η πρώτη πεντάδα και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια πρέπει να μπαίνουμε με το πνεύμα και τη θέληση να παίρνουμε αυτά τα ματς.
Αυτή η εβδομάδα είναι κομβική. Έχουμε δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο. Παίζουμε στη Βέροια και θέλουμε την πρόκριση γιατί το κύπελλο είναι ένας από τους στόχους μας".

Σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, είπε:"Η μπλε κάρτα του Μπέλιτς ήρθε. Για τον Κουμορτζί περιμένουμε το «πράσινο φως» του γιατρού. Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρχει ρίσκο για τον ίδιο και την υγεία του. Το ιατρικό τιμ έκανε πολύ καλή δουλειά με τον Μπάρκογλου. Ο παίκτης είναι έτοιμος να αγωνιστεί".

"Να είμαστε πιο θετικοί"

Ο Γιώτης Σταματόπουλος παράλληλα αναφέρθηκε και στις αποφάσεις της διαιτησίας, λέγοντας:"Όπως όλοι κάνουν λάθη, έτσι και οι διαιτητές. Δεν κάνει καλό στο ποδόσφαιρο να σχολιάζουμε τα λανθασμένα σφυρίγματα. Πρέπει να είμαστε όλοι πιο θετικοί και να βοηθάμε τους διαιτητές να μάθουν από τα λάθη τους. Το έργο τους δεν γίνεται πιο εύκολο αν τους κατηγορούμε".

"Δύο μετεγγραφές"

Όσον αφορά τέλος στα μετεγγραφικά, ο προπονητής του Πανιωνίου προανήγγειλε δύο μετεγγραφές ενώ για τους δύο Ουρουγουανούς που δοκιμάζονται(σ.σ ο 29χρονος επιθετικός Φερνάντο Κανιάρτε και ο 19χρονος δεξιός μπακ,Μαρσέλο Σίλβα), τόνισε ότι η ομάδα ψάχνει για ποδοσφαιριστές σε άλλες θέσεις.

"Ίσως να γίνουν δύο κινήσεις. Θα περιμένουμε δύο καλές περιπτώσεις που θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα άμεσα. Σε ότι αφορά τους παίκτες που δοκιμάζονται, θα τους παρακολουθήσουμε. Πήραμε μία εικόνα, αλλά αυτή τη στιγμή ψάχνουμε παίκτες για άλλες θέσεις", τόνισε πιο χαρακτηριστικά.

Εξηγήσεις Κορκίδη για Γουνδουλάκη

Σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τον Φανούρη Γουνδουλάκη, ο Β’ Aντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Παύλος Κορκίδης, διευκρίνισε: "Η νέα διοίκηση ανέλαβε στις 29 Δεκεμβρίου μετά τη Γενική Συνέλευση. Στις 30 Δεκεμβρίου έγινε η ανανέωση του συμβολαίου του Φανούρη Γουνδουλάκη. Καταθέσαμε το συμβόλαιο στην ΕΠΟ στις 2 του μηνός. Διαπιστώσαμε ότι δεν υπήρχε ενημερότητα του ΙΚΑ και ότι είχε χαθεί η ρύθμιση αφού δεν είχε πληρωθεί μία δόση τετρακοσίων ευρώ στη 1η Δεκέμβρη. Θεωρώ ότι πρέπει να ζητήσω συγνώμη πρώτα από τον Φανούρη και μετά από τους φιλάθλους του Πανιωνίου που τους ξύπνησαν παλίες κακές αναμνήσεις. Ήταν μία συγκυρία απίστευτη".

Εστογιανόφ:"Να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση ο Πανιώνιος"

Ο Φαμπιάν Εστογιανόφ παρέλαβε το βραβείο για τον πολυτιμότερο παίκτη της 15ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λίγκα. H βράβευσή έγινε από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας και νυν βοηθό προπονητή, Βαγγέλη Φιλιππή, ο οποίος ευχήθηκε στον Ουρουγουανό ανάλογες εμφανίσεις και πολλά γκολ. Με τη σειρά του, ο Φαμπιάν Εστογιανόφ, δήλωσε: "Το βραβείο δεν ανήκει μόνο σε μένα αλλά σε όλους τους παίκτες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, μακάρι να έρθουν και άλλα βραβεία, κυρίως για τον Πανιώνιο .Η ομάδα ανεβαίνει συνεχώς. Είχαμε κάποια προβλήματα τους προηγούμενους μήνες αλλά τα ξεπερνάμε. Θέλω ο Πανιώνιος να μπορέσει να συμμετάσχει σε κάποια Ευρωπαϊκή διοργάνωση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: