ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Αποχαιρετισμός με ήττα

Οι απουσίες του Γιάννη Καλαμπόκη και του Δήμου Ντικούδη ήταν σημαντικές για τον Πανιώνιο που δεν μπόρεσε να αποχαιρετήσει με νίκη την Ευρωλίγκα καθώς ηττήθηκε με 87-77 από την Αρμάνι Μιλάνο στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 42-42, 58-61, 77-87

Πανιώνιος (Τριφούνοβιτς): Ξανθόπουλος 1, Τσβέτσκοβιτς 13 (1), Ζορόσκι 14 (3), Γεωργαλής 2, Μάιλς 6, Ραΐτσεβιτς 10 (2), Κένταλ 7, Γιαννούλης 5, Κανονίδης. Μπάξτερ 19.

Tριφούνοβιτς: "Κάναμε το καλύτερο"

Ο Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς αναφέρθηκε στον αγώνα και έκανε τον απολογισμό του Πανιώνιου στην Ευρωλίγκα. "Eίχαμε δύο πολύ σημαντικές απουσίες τον Ντικούδη και τον Καλπαμπόκη, ωστόσο μπήκαμε στον ρυθμό του παιχνιδιού και βγάλαμε ενέργεια. Η κούραση είναι ένα πρόβλημα για μας αλλά το γνωρίζαμε από το ξεκίνημα της σεζόν. Τώρα ίσως βρούμε ρυθμό στο πρωτάθλημα και να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Ο Βιτάλι και ο Χόκινς ήταν δύο σημαντικοί παράγοντες. Στόχος μας ήταν να είμαστε ανταγωνιστικοί στη διοργάνωση. Βγάλαμε ενέργεια, όμως δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που είχαμε για να προκριθούμε. Μετά από έντεκα χρόνια ο Πανιώνιος έπαιξε στην Ευρωλίγκα, αλλά το μπάτζετ και η εμπειρία δεν ήταν όπως άλλων ομάδων. Κάναμε το καλύτερο δυνατό". Ο Πιέρο Μπούκι μετά το τέλος της αναμέτρησης σχολίασε: "Είμαστε ευτυχισμένοι διότι ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς που μας φέρνει στους "16" της Ευρωλίγκα μετά από 12 χρόνια. Δουλέψαμε σκληρά και κάναμε πέντε νίκες σε έξι αγώνες. Ο Βιτάλι έκανε καλή εμφάνιση, όμως όλη η ομάδα έδειξε χαρακτήρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: