ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Εύκολα στη πεντάδα ο Πανιώνιος



Στη πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας βρίσκεται από σήμερα ο Πανιώνιος που νίκησε 2-0 τον Πανσερραϊκό στη Νέα Σμύρνη. Οι «κυανέρυθροι» του Γιώτη Σταματόπουλου με ηγέτες και σκόρερ τον Φαμπιάν Εστογιανόφ (πέτυχε χθες το πρώτο του γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα) και τον Μπερνάντ Κουμορτζί, πήραν τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουν αήττητοι (από τότε που ανέλαβε την ομάδα ο Σταματόπουλος) με στόχο και φέτος τη συμμετοχής τους στα πλέι οφς για θέση στην Ευρώπη. Οι «κυανέρυθροι» νίκησαν δίκαια καθώς ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ενώ ο Πανσερραϊκός προσπάθησε, αλλά είχε εμφανής επιθετικές αδυναμίες.

Στο 22ο λεπτό ο Κουμορτζί έγινε αποδέκτης λανθασμένης μπαλιάς του Κηπουρού, τροφοδότησε τον Εστιαγιανόφ. Ο Ουρουγουανός με άψογο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κηπουρού, ανοίγοντας τον λογαριασμό των γκολ στη Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι «σφράγισαν» τη νίκη στο 75ο λεπτό. Ο Κουτσόπουλος με κεφαλιά – πάσα τροφοδότησε τον Κουμορτζί στη «καρδιά» της Σερραϊκής άμυνας. Ο Αφρικανός με άψογο πλασέ «νίκησε» τον Κηπουρό, διαμορφώνοντας το 2-0.

Γ. Σταματόπουλος: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας»

Ο προπονητής του Πανιωνίου στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Πιστεύω ότι σήμερα (σ.σ. χθες) η ομάδα μας από το πρώτο λεπτό που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο είχε τον έλεγχο του αγώνα. Αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας με τον καλύτερο τρόπο. Τα παιδιά έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μπήκαμε σ’ αυτό το πολύ σημαντικό ματς, συγκεντρωμένοι όπως θέλαμε. Είμασταν αποφασιστικοί από το πρώτο λεπτό και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο μας να μας απειλήσει ιδιαίτερα. Θέλω να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες του Βαγγέλη Φιλιππή και Βασίλη Αλεξίου για την άψογη δουλειά που κάνουν το τελευταίο μήνα και το ιατρικό επιτελείο που έκαναν το καλύτερο δυνατό για να έχουμε στη διάθεση μας τον Γιώργο Μπάρκογλου και τον Μπερνάντ Κουρμοτζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: