ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Στη Νέα Σμύρνη η πρόκριση

Στη Νέα Σμύρνη, σε επαναληπτικό παιχνίδι, θα κριθεί η πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος hellas on line, μετά και το ισόπαλο αποτέλεσμα της ομάδας μας, χωρίς σκορ, στην Βέροια, απέναντι στην ομώνυμη ομάδα για την φάση των «16».

Το ματς δεν ήταν καλό ποιοτικά, κάτι στο οποίο συνέβαλλε η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Βέροιας, δυσκολεύοντας τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων.

Η ομάδα μας είχε στο μεγαλύτερο διάστημα την εδαφική υπεροχή, δεν κατάφερε ωστόσο να την μετουσιώσει σε γκολ, έχοντας τις ευκαιρίες, παρουσιάζοντας πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων.

*** Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα, στη μνήμη του Θανάση Σαραβάκου, με τους παίκτες του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. να αγωνίζονται με μαύρα περιβραχιόνια.

Διαιτητής: Καλόπουλος (Θεσ/νίκης),

Βοηθοί: Σαραïδάρης (Θεσ/νίκης), Βασιλειάδης (Θεσ/νίκης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπέλιτς, Κοντοές, Μαϊστόροβιτς, Μπερτέ, Τζαβέλλας, Σκούφαλης (90’ Σιόβας), Νικολάου, Μάκος, Ντελούρα, Κουτσόπουλος, Γουνδουλάκης (62΄ Μπάρκογλου).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΩΤΗ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώτης Σταματόπουλος, δήλωσε:

« Πρέπει να πω ότι και οι δύο ομάδες σήμερα αξίζουν συγχαρητήρια. Είδαμε ένα καλό παιχνίδι Κυπέλλου, για αυτές τις αγωνιστικές συνθήκες. Στο παιχνίδι πιστεύω ότι στο μεγαλύτεροι μέρος είχαμε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο. Δημιουργήσαμε τρεις καλές ευκαιρίες με Μπερτέ, Μαϊστόροβιτς και Κουτσόπουλο, απέναντι σε μία πολύ ευκαιρία της Βέροιας, με τον Χαλαουάνι να βρίσκει το δοκάρι. Ξέραμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που θα τα έδινε όλα στην έδρα της. Τα παιδιά αντιμετώπισαν το παιχνίδι με σωστό τρόπο ώστε να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα και να παιχτεί η πρόκριση στη Νέα Σμύρνη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση γιατί ερχόμασταν από ένα δύσκολο παιχνίδι πρωταθλήματος και εύχομαι να πάρουμε την πρόκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: