ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

Η αποστολή για Ξάνθη και δηλώσεις Γ. Σταματόπουλου

Με 19 ποδοσφαιριστές θα αναχωρήσει σήμερα ο Πανιώνιος με προορισμό την ακριτική Ξάνθη.

Κρέσιτς, Ανδριόλας, Μανιάτης, Μπερτέ, Σκούφαλης, Κοιλιάρας, Κουτσόπουλος, Μάκος, Κόντης, Ντελούρα, Μαϊστόροβιτς, Γουνδουλάκης, Μπάρκογλου, Σιόβας, Κοντοές, Νικολάου, Τζαβέλλας, Σανταμούρης, Αναστασόπουλος.

Αναφορικά με τον αυριανό αγώνα, ο Γιώτης Σταματόπουλος προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Ο αυριανός αγώνας είναι πολύ σημαντικός. Με την Ξάνθη βρισκόμαστε στην ίδια βαθμολογική θέση και θέλουμε να κατακτήσουμε τις τρεις βαθμούς για να ανεβούμε κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα. Η έδρα της Ξάνθης είναι πολύ δυνατή και γνωρίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα με σωστή αμυντική λειτουργία. Θα τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο για να ξεκινήσει το 2009 όπως τελείωσε το 2008.

Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και τα τελευταία αποτελέσματα έχουν γεμίσει αυτοπεποίθηση τους ποδοσφαιριστές. Υπάρχει θετική ενέργεια και θα προσπαθήσουμε αύριο για το καλύτερο δυνατό. Είναι πολύ σημαντικό που την αποστολή θα ακολουθήσουν οι Αναστασόπουλος, Σανταμούρης και Σίοβας, θα συλλέξουν σημαντικές εμπειρίες.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο του Πανιωνίου και στις οικογένειές τους ένα νέο έτος γεμάτο ευτυχία, πίστη και υγεία. Εύχομαι να ζήσουμε έντονες, χαρούμενες, και δυνατές στιγμές μαζί με όλη την οικογένεια του Πανιωνίου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: