ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 31 Αυγούστου 2007

Καβαλιάουσκας: "Πρόκληση ο Πανιώνιος"

Πανέτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του και αποφασισμένος να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις τον Πανιώνιο Forthnet, ο Αντάνας Καβαλιάουσκας έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Ελλάδα. Το λιθουανικό θωρηκτό υποσχέθηκε να δουλέψει σκληρά για να φτάσει τους κυανέρυθρους μαζί με τους συμπαίκτες του όσο ψηλότερα γίνεται.
Ο Καβαλιάουσκας που ήρθε στη χώρα μας για πρώτη φορά στη ζωή του δήλωσε ενθουσιασμένος που θα αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της Ελλάδας. "Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα. Ξέρω ότι το πρωτάθλημα της Α1 είναι ένα από τα πιο δυνατά της Ευρώπης και βλέπω τη συμμετοχή μου σε αυτό ως μία μεγάλη πρόκληση στην καριέρα μου", ήταν τα πρώτα λόγια του Λιθουανού σέντερ.
"Πιστεύω ότι είναι ό,τι καλύτερο για εμένα να ξεκινάω την επαγγελματική μου καριέρα σε ένα τόσο δυνατό πρωτάθλημα με παίκτες παγκοσμίου φήμης", πρόσθεσε ο Καβαλιάουσκας συμπληρώνοντας: "Βρίσκομαι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση αφού έπαιζα μέχρι και πριν δέκα ημέρες με την Πανεπιστημιακή ομάδα της Λιθουανίας με την οποία κατακτήσαμε το χρυσό μετάλλιο στην Πανεπιστημιάδα της Μπανγκόγκ".
Να σημειωθεί ότι ο Καβαλιάουσκας την Τετάρτη έτυχε της ύψιστης τιμής για την πατρίδα του αφού έγινε δεκτός και βραβεύθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του, από τον Πρόεδρο και τον Πρωθυπουργό της Λιθουανίας.
"Για τον Πανιώνιο ξέρω ότι είναι μία από τις ομάδες που παραδοσιακά πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα. Από την πλευρά μου θα προσφέρω ριμπάουντ, σκληρή άμυνα αλλά και σκοράρισμα. Πάνω απ' όλα θα προσφέρω αυτό που θα ζητήσει ο προπονητής μου αφού πάνω απ' όλα είναι η ομάδα", δήλωσε ο Καβαλιάουσκας τονίζοντας: "Ξέρω ακόμη ότι φέτος ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες και κυρίως μικροί σε ηλικία. Τους γνωρίζω όλους από τη συμμετοχή μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων του 2005 όταν είχα αντιμετωπίσει και τον Νιούλεϊ αλλά και τον Κένταλ. Πραγματικά ανυπομονώ να βρεθώ μαζί τους στις προπονήσεις, να δουλέψουμε σκληρά για να οδηγήσουμε τον Πανιώνιο όσο ψηλότερα γίνεται".
Ο Καβαλιάουσκας αναφέρθηκε και στη... λιθουανική παροικία του πρωταθλήματος της Α1 αφού "το γεγονός ότι στην Ελλάδα παίζουν παίκτες σαν τον Ματσιγιάουσκας και τον Σεϊμπούτις σημαίνει πολλά και είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμένα να διακριθώ ως αντίπαλός τους".
Ο Αντάνας Καβαλιάουσκας τον οποίο παρέλαβε από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" ο μάνατζερ της ομάδας Ακης Καρτάλος θα περάσει την Πέμπτη και το πρωί της Παρασκευής τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και το μεσημέρι της Παρασκευής θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου συνεχίζεται το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: