ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 20 Αυγούστου 2007

Λίνεν για πάντα...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του daynews.gr η ΠΑΕ Πανιώνιος και ο Εβαλντ Λίνεν έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο μέχρι το 2010. Αναλυτικά το ρεπορτάζ: Πανηγυρίζει η Πλατεία! Αυτή τη φορά όχι για κάποια νίκη του Πανιωνίου ή για μια μεταγραφή αλλά επειδή κρατά κάτοικο Νέας Σμύρνης, τον Έβαλντ Λίνεν, τουλάχιστον μέχρι το 2010! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γερμανός τεχνικός δεν έχει απλά συμφωνήσει με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη για την επέκταση της συνεργασίας τους αλλά έχει βάλει και την υπογραφή του σε συμβόλαιο καρδιάς με τον Πανιώνιο ως το 2010! Δεν αποκλείεται μάλιστα, τα χαρμόσυνα νέα να τα αναγγείλει ο ίδιος ο Έβαλντ Λίνεν στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την Τρίτη με αφορμή την έναρξη του νέου πρωταθλήματος...
Πάντως μόνο ως τυχαίο γεγονός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το ότι ο Έβαλντ Λίνεν έχει φέρει στην Αθήνα και την οικογένειά του για μόνιμη εγκατάσταση, όπως και ότι έχει πάρει στον Πανιώνιο για συνεργάτη του, τον γαμπρό του.
Ο Λίνεν δεν ήθελε και πολύ για να συμφωνήσει να παραμείνει στην Πλατεία. Αγαπά τον Πανιώνιο, αγαπά τον κόσμο της ομάδας και έχει άριστες σχέσεις αλλά και κοινά οράματα με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη. Ο άνθρωπος που μέσα σε ένα χρόνο έφερε τον Πανιώνιο στην Ευρώπη, αναλαμβάνοντάς τον από τα... πρόθυρα του υποβιβασμού, είναι ο μοναδικός που μπορεί να ενσαρκώσει τα πιο τρελά όνειρα των οπαδών της "κυανέρυθρης" ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: