ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 11 Αυγούστου 2007

"Χρήσιμη"... σφαλιάρα!

Ο Έβαλντ Λίνεν το περίμενε. Και το είχε... εννοήσει, αμέσως μετά το τέλος της μεγάλης νίκης του Πανιωνίου, επί του Ολυμπιακού. Ότι καλό θα είναι οι παίκτες του να μείνουν... προσγειωμένοι, δηλαδή... σοβαροί και να μην πάρουν τα μυαλά τους αερα. Μετά τέλος του φιλικού με την Οσασούνα, ο Γερμανός τόνισε πως είναι... απογοητευμένος: "Είμαι πικραμένος από την ήττα, χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά ήμασταν κουρασμένοι από τις προπονήσεις όλης της βδομάδας.Τέτοια παιχνίδια αποτελούν μια καλή ευκαιρία για να πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες, όπως ο Μαϊστόροβιτς και ο Λουρένσο. Πρέπει να βρούμε ένα σύστημα για να το χρησιμοποιήσουμε στο παιχνίδι με τον Άρη. Σε αυτό δε θα έχουμε μαζί μας τον Σκούφαλη που ήταν πολύ καλός σήμερα και τον Κουμορτζί. Ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς το σημερινό φιλικό αλλά και για εμένα προσωπικά".

Δηλώσεις Σκούφαλη, Αραβίδη
Ο κορυφαίος του Πανιωνίου, Μανώλης Σκούφαλης, συμπλήρωσε: "Προσπαθώ να παίζω όσο καλύτερα μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου. Σήμερα αν και δεν παίξαμε τόσο άσχημα, δεχθήκαμε δυο γκολ από στημένες φάσεις. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας".
Ο Χρήστος Αραβίδης πρόσθεσε:"Κάναμε ένα μέτριο παιχνίδι, δώσαμε χώρο στην Οσασούνα και το πληρώσαμε. Είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε μπροστά μας δυο βδομάδες για να είμαστε έτοιμοι στις 25 Αυγούστου".

Το ματς από το Daynews
Ομαλή... προσγείωση στην πραγματικότητα... Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο στο μίνι διεθνές τουρνουά που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός στο γήπεδο Καραϊσκάκη, καθώς έχασε στον... τελικό από την Οσασούνα με... 3-0, απογοητεύοντας τους πάνω από 1.000 φίλους του που βρέθηκαν στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου, ελπίζοντας σε μια νέα επιτυχία. Αιφνιδίασε ο Έβαλντ Λίνεν που παρέταξε τον Πανιώνιο με πολλές αλλαγές, συγκριτικά με το πρώτο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.Θέλοντας προφανώς να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση όλων των παικτών του, ο Γερμανός έριξε στη μάχη παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο μέχρι τώρα.Η συνολική εικόνα της ομάδας έδειξε ότι, ο Πανιώνιος έχει βάθος. Μόνο το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό.Υπάρχει όμως εξήγηση για το βαρύ - βάσει απόδοσης - 3-0 με το οποίο έχασε ο Πανιώνιος. Για την ακρίβεια... 2 εξηγήσεις. Η πρώτη έχει να κάνει με την κακή μέρα στην οποία βρέθηκε ο Κρέσιτς, την οποία εκμεταλλεύτηκαν οι Ισπανοί και προηγήθηκαν γρήγορα, γρήγορα από το α' μέρος με 2-0.Η δεύτερη με τις ευκαιρίες που δημιούργησε όμως... έχασε ο Πανιώνιος. Και πριν το 1-0, και μετά το 2-0...Λίγο εύστοχοι αν ήταν οι παίκτες του "Αιώνιου" το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Ήταν όμως άστοχοι και νευρικοί στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν βαριά ήττα και να αποχαιρετίσουν, μισο... χαμογελώντας το τουρνουά. Εχοντας και... αμέτρητες εμπειρίες που σίγουρα θα τους βοηθήσουν στην συνέχεια, ενόψει των... επίσημων υποχρεώσεών τους, εντός και εκτός συνόρων.
Ο Πανιώνιος αγωνίστηκε με: Κρέσιτς, Μανιάτης (79' Κοντοές), Γκάσπαρ (48' Πλετς λ.τ.), Μπερτέ (79' Κουμορτζί), Σκούφαλης (72' Κόντης), Λουρένσο (72' Καπετάνος), Αραβίδης (72' Τζιμπούρ), Μάκος (72' Βάγκνερ), Μαϊστόροβιτς (61' Νικολάου), Σπυρόπουλος (79' Γουσούλης), Φερνάντες (79' Παύλου).
Επόμενο φιλικό ματς για την "κυανέρυθρη" ομάδα την Τρίτη με το Αιγάλεω στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: