ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 16 Αυγούστου 2007

Προβλημάτισε ο Πανιώνιος με Αιγάλεω

Ο Πανιώνιος γνώρισε την ήττα σε φιλικό παιχνίδι από το Αιγάλεω στην Νέα Σμύρνη, η οποία ήταν η δεύτερη συνεχόμενη, μετά και από αυτή με την Οσασούνα. Ο Εβαλντ Λίνεν πάντως, θεωρεί ότι οι παίκτες του πήραν ένα ακόμα μήνυμα για σκληρή δουλειά, προκειμένου να είναι έτοιμοι στην πρεμιέρα.
Πάντως για τον Γερμανό τεχνικό ήταν κέρδος και η εμφάνιση... του Αιγάλεω, που έπαιξε στην Νέα Σμύρνη κλειστά και με οργανωμένη άμυνα. "Αυτή θα είναι η εικόνα των περισσοτέρων ομάδων που θα έρθουν φέτος στην Νέα Σμύρνη και πρέπει να βρούμε τρόπους για να διασπάσουμε την διάταξή τους", είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.
Οσον αφορά το σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει στην πρεμιέρα κόντρα στον Αρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ο Εβαλντ Λίνεν είπε: "Εχουμε ακόμα δύο φιλικά παιχνίδια με την Ηλιούπολη και την Βέροια προκειμένου να δοκιμάσουμε σχήματα. Δεν θα έχουμε Κουμορτζί και Σκούφαλη τις δύο πρώτες αγωνιστικές, όμως υπάρχουν λύσεις. Με το Αιγάλεω δεν έπαιξαν Λουρέντσο και Μπερτέ και είναι δύο παίκτες που υπολογίζουμε για το αρχικό σχήμα".
Στο μεταξύ ο Πανιώνιος θα κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, καθώς ο Λίνεν θέλει να έχει λύσεις σε αυτή την γραμμή της άμυνας, όπου για την ώρα υπάρχουν οι Πλετς, Μπερτέ, Γκάσπαρ με τον τελευταίο βέβαια να είναι τραυματίας. Τέλος ο Ουμάρ Κοντέ αναχώρησε για την πατρίδα του με άδεια της ΠΑΕ και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν για τον Πανιώνιο.




ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Ο Πανιώνιος γνώρισε την ήττα με 2-1 από το Αιγάλεω στην Νέα Σμύρνη και οι παίκτες του πήραν ένα ακόμα "μάθημα" ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών τους. Το Αιγάλεω έδειξε καλά στοιχεία, τέτοια που το καθιστούν και φαβορί για την κατάκτηση μίας θέσης ανόδου στην Σούπερ Λίγκα.
Ο Πανιώνιος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν μπόρεσε να διασπάσει την αμυντική διάταξη των παικτών του Χατζηνικολάου. Η πρώτη καλή ευκαιρία μάλιστα για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 14' όταν ο Κόντης έκλεψε την μπάλα, έκανε το σουτ, αλλά απόκρουσε ο Τζενάμο. Ο επερχόμενος Καπετάνος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Το Αιγάλεω κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ στο 33' όταν ο διαιτητής Σταθόπουλος είδε πέναλτι του Κένινγκ στον Πετρόπουλο. Ο Τσάτσος το εκτέλεσε και έκανε το 0-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Τσάτσος έκλεψε την μπάλα από τον Πλετς έστρωσε στον Πετρόπουλο και αυτός με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-2.
Στην επανάληψη ο Γουνδουλάκης στο 58' πέρασε κάθετη μπαλιά στον Καπετάνο και αυτός με σουτ μείωσε σε 1-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ. Στην συνέχεια οι παίκτες του Λίνεν προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν σε δεύτερο γκολ.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κένινγκ, Μανιάτης, Σπυρόπουλος, Πλετς, Μαϊστόροβιτς, Μάκος, Νικολάου, Γουνδουλάκης, Κόντης, Τζιμπούρ, Καπετάνος.
Από το 63' και μετά αγωνίστηκαν οι Ταμπάσης, Ταμπάσης, Μπουρελάκος, Κοντόες, Κουτσόπουλος, Κουμορτζί, Παύλου, Σκούφαλης, Αραβίδης, Βάγκνερ και Φερνάντες. Από αυτούς που ξεκίνησαν τον αγώνα, έμεινε μόνο ο Μαϊστόροβιτς μέχρι το τέλος.

ΠΗΓΗ: www.supersport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: