ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 31 Αυγούστου 2007

Δηλώσεις για τη κλήρωση με τη Σοσό

Την ευκαιρία να πάρει πίσω το αίμα του θα έχει ο Πανιώνιος, αφού στη κλήρωση του πρώτου γύρου του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ που έγινε στο Μονακό, η ομάδα μας κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη γνώριμή μας Σοσό σε διπλούς αγώνες (20/9 και 4/10). Για το ματς δήλωσαν:
Ο γενικός αρχηγός του Πανιώνιου και παλιά δόξα της ομάδας Γιώργος Δέδες δήλωσε στο pgss.gr: "Είναι μία θετική κλήρωση και σίγουρα μια από τις καλύτερες που θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν. Πρέπει να τους προβληματίσουμε, γιατί έχουν να δώσουν το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας και θα προσπαθήσουν να κυνηγήσουν τη νίκη από τη Γαλλία και λογικά θα έχουν το άγχος με το μέρος τους. Παρότι αυτή τη στιγμή είμαστε αφοσιωμένοι στο παιχνίδι με τον Άρη, περιμένουμε εναγωνίως τη σειρά αυτών των αγώνων.
Δυστυχώς υπάρχει μεγάλο κενό μεταξύ του παιχνιδιού με τον Άρη και του αγώνα της Γαλλίας, συνολικά δεκαεννέα ημέρες, αλλά είμαι σίγουρος ότι το τεχνικό team θα προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα, βρίσκοντας τις πληροφορίες για τη Σοσό, ώστε να είμαστε απολύτως έτοιμοι για τις «μάχες» μαζί τους. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο σκάουτινγκ αλλά είμαι αισιόδοξος ότι ο κύριος Λίνεν θα συγκεντρώσει με σκληρή δουλειά τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται για να έχει την ομάδα στη κατάσταση που θέλει στις 20 του Σεπτέμβρη. Δεν μας ενδιαφέρει η θέση της Σοσό στο πρωτάθλημα και δεν παραπλανόμαστε από αυτήν. Είναι δύο αγώνες στους οποίους θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι λεπτομέρειες για το ποιος τελικά θα επικρατήσει. Θέλουμε πάρα πολύ να εξασφαλίσουμε αυτή την πρόκριση και πρέπει να τη πετύχουμε".
Ο Φανούρης Γουνδουλάκης δήλωσε με τη σειρά του: "Η κλήρωση είναι βατή εάν αναλογιστούμε τις άλλες ομάδες με τις οποίες θα μπορούσαμε να κληρωθούμε. Σαφώς και δεν αποπροσανατολιζόμαστε διότι πρόκειται για μια Γαλλική ομάδα και είναι σίγουρο πως θα γίνουν δύο πολύ σκληρά παιχνίδια. Το θέμα είναι να είμαστε εμείς καλά και με τη βοήθεια του κόσμου μας να είμαστε αυτοί που θα γελάσουμε στο τέλος".
Ο Γιάννης Μανιάτης πήρε τη σκυτάλη δηλώνοντας: "Είναι μια αμφίρροπη κλήρωση και θα φανεί στο γήπεδο ποια είναι η πιο δυνατή ομάδα. Αποφύγαμε πολλά μεγαθήρια αλλά μια γαλλική ομάδα πάντα είναι μια δύσκολη αντίπαλος σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται. Είχαμε αντιμετωπίσει τη Σοσό πριν τρία χρόνια, αλλά η ομάδα τους έχει αλλάξει εντελώς και ως αποτέλεσμα έχει να μην γνωρίζουμε τόσα πολλά γι αυτούς αυτή τη στιγμή".
Τέλος, ο αρχηγός του Πανιωνίου Marcelo Pletsch είπε: "Πρέπει να σεβαστούμε τη Σοσό. Αυτή η ομάδα έχει μεγάλη σχολή νέων παικτών, όπως ο Πανιώνιος, και είναι σίγουρο ότι θα έχει πολύ επικίνδυνους παίκτες. Δεν θα τη φοβηθούμε όμως, θα τους κοιτάξουμε στα μάτια και ελπίζουμε να προκριθούμε. Πρέπει να κοντρολάρουμε το ρυθμό στο πρώτο παιχνίδι, που είναι και το πιο επικίνδυνο και στη Νέα Σμύρνη να τους χτυπήσουμε. Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας και στα δύο παιχνίδια, γιατί αυτοί μπορούν να κάνουν μαζί με τη δικιά μας προσπάθεια τη διαφορά που θα μας ωθήσει στη πρόκριση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: