ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Τρίποντος Λόλο!!!

Σπουδαία νίκη για την ομάδα μας, που επικράτησε του Πανθρακικού στη Νέα Σμύρνη με σκορ 3-0 για την εικοστή ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή στο ματς τον Φαμπιάν Εστογιανόφ που σημείωσε χατ – τρικ.

Παιχνίδι στο οποίο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Πανιωνίου ο Νταβόρ Κούκετς, που ήταν και ο δημιουργός του πρώτου γκολ, με τον Φαμπιάν Εστογιανόφ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με δεξί πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής μετά την «κάθετη» πάσα του πρώτου από τα αριστερά.

Ο Ουρουγουανός, σημείωσε το δεύτερο τέρμα της ομάδας δέκα λεπτά αργότερα με δυνατό σουτ μετά από πάσα του Σκούφαλη. Πέντε λεπτά πριν τη λήξη, ο διεθνής Ουρουγουανός μέσος ολοκλήρωσέ την ποδοσφαιρική του παράσταση, στέλνοντας για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Ρόκα με τον ίδιο τρόπο και μετά από εναλλαγή της μπάλας με τον Μάκο.

Το τελικό σκορ αντικατοπτρίζει πλήρως και την αγωνιστική παρουσία των δύο ομάδων. Ο Πανιώνιος μπήκε από νωρίς επιθετικά, ήλεγχε απόλυτα τον ρυθμό στο μεγαλύτερο διάστημα και δεν επέτρεψε σχεδόν σε κανένα σημείο τη δημιουργία επικίνδυνων καταστάσεων. Ο Πανθρακικός, από το 33’, αγωνιζόταν με δέκα, λόγω αποβολής του Κλεμάν με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητής: Κατσιδώνης (Δωδ/νήσου)
Βοηθοί: Μποζατζίδης (Θεσ/νίκης), Καρσιώτης (Κορινθίας)
Γκολ: Εστογιανόφ (60’, 70’, 85’)
Κίτρινες: Μαϊστόροβιτς, Μάκος, Κούκετς – Κλεμάν Τροϊζί, Ριέρα, Λόπεζ
Κόκκινες: Κλεμάν (33’)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κρέσιτς, Μανιάτης, Λάτκα, Σκούφαλης (80΄ Κοιλιάρας), Κουτσόπουλος, Μάκος, Κουμορτζί, Εστογιανόφ, Ντελούρα (61΄ Μπάρκογλου), Μαϊστόροβιτς (46΄ Κούκετς), Λάνγκαμπ.

Γιώτης Σταματόπουλος « Πιστεύω ότι σήμερα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε τον απόλυτο έλεγχο. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσουμε κάποιο γκολ. Δείξαμε ηρεμία, ψυχραιμία και υπομονή όταν δεν ήρθε αυτό το γκολ. Από την άλλη, η αμυντική μας λειτουργία σαν ομάδα ήταν σχεδόν άψογη. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλό να μας απειλήσει ιδιαίτερα. Μετά, ήρθαν και τα γκολ. Πιστεύω ότι το σκορ είναι δίκαιο. Να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την εμφάνιση. Συνδύασαν καλό επιθετικό ποδόσφαιρο με ουσία. Ήταν ένα κομβικό ματς για τη συνέχεια και μην ξεχάσουμε ότι τα παιδιά έδωσαν αυτή την εβδομάδα τρία παιχνίδια. Να ευχαριστήσω ακόμα μία φορά τον κόσμο και ιδιαίτερα του «πάνθηρες» για την παρουσία και την ενέργεια που έδωσε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού στην ομάδα μας. Μας βοήθησε πάρα πολύ ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: