ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Ρυθμίσεις σε θύρα 1-2

Η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας, σχετικα με τις θύρες 1 & 2, τα ακόλουθα: H Θύρα 1 (οδός Σοφούλη) λειτουργεί καθαρά ώς μαθητική/αθλητική κερκίδα, με προσκλήσεις οι οποίες διαμοιράζονται στα σχολεία της περιοχής μας (με αυτές έχουν δικαίωμα εισόδου και ενήλικες οι οποίοι όμως πρέπει να συνοδεύουν απαραιτήτως κάποιον μαθητή) και κάρτες ελευθέρας εισόδου που κατέχουν όλοι οι αθλητές, όλων των αθλημάτων του Συλλόγου. Δικαίωμα εισόδου έχουν και τυχόν συνοδοί αθλητών που θέλουν να παρακολουθήσουν κάποιον αγώνα, με απαραίτητη όμως προϋπόθεση για να βγάλουν το συγκεκριμένο εισιτήριο (5€ - Εκδοτήριο οδού Σοφούλη) να υπάρχει η φυσική παρουσία του αθλητή στο εκδοτήριο μαζί με την κάρτα του. Η Θύρα 1 δεν έχει πέρασμα στην Θύρα 2. Οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας της Θύρας 2 καθώς και όσοι προμηθεύονται εισιτήρια αγώνα για την Θύρα 2 (Κανονικά/ Παιδικά), θα εισέρχονται από την οδό Αγ. Ανδρέου.
* Οι εξής ρυθμίσεις θα ισχύσουν στους αγώνες Πανιώνιος - Πανσερραϊκός (17αγωνιστική), Πανιώνιος - Πανθρακικός (20αγωνιστική), Πανιώνιος - Εργοτέλης (22αγωνιστική)

Δωρεάν σήμερα τα κορίτσια

Η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της ημέρας (Αγ. Βαλεντίνου), όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας θα έχουν ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ τόσο στη ΘΥΡΑ 1(μαθητική / αθλητική κερκίδα) όσο και στην ΘΥΡΑ 2 του σταδίου της Νέας Σμύρνης. Αναμένουμε οι κερκίδες του γηπέδου μας το Σάββατο να είναι ομορφότερες από κάθε άλλη φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: