ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Δεν θα νικήσουμε ποτέ στο Χαριλάου...

... αφού δεν νικήσαμε σήμερα! Ενας Πανιώνιος που παρατάχθηκε από τον Γιώτη Σταματόπουλο φοβισμένα λες και έπαιζε στο Ολντ Τράφορντ με τέσσερα αμυντικά χαφ (!!!!) και προωθημένο μόνο τον Ντελούρα κατάφερε να κάνει δώρο στον ανύπαρκτο Αρη τη νίκη και φυσικά το πλεονέκτημα για είσοδο στα πλέι οφς!
Δεν είναι δυνατόν ο Πανιώνιος να πηγαίνει να παίξει στο Χαριλάου λες και είναι ο... Θρασύβουλος! Δεν είναι δυνατόν ο Πανιώνιος να φοβάται αυτόν τον Αρη. Δεν είναι δυνατόν μετά τον ΟΦΗ και την ΑΕΚ ο Ιστορικός να ανασταίνει και τον Αρη. Ημαρτον. Ολοι πίσω και ότι γίνει μπροστά; Ποιον είχαμε να αντιμετωπίσουμε; μια ομάδα που έβαλε γκολ μετά από πέντε εβδομάδες. Ελεος!

Υ.Γ. Στην επόμενη προπόνηση να μην ξεχάσετε κύριοι της ομάδας να βάλετε και καναδύο ακόμα ερασιτέχνες στο "διπλό". Ετσι για να προπονούνται οι παίκτες μας υπό... συνθήκες αγώνα!!!

Υ.Γ. 2: Εκεί στη διοίκηση μήπως ήρθε η ώρα να ζητήσουμε την εξαίρεση του Δαλούκα από τους αγώνες μας; Μήπως πρέπει κάποτε θα πρέπει να αντιδράσουμε για τις απαράδεκτες διαιτησίες σε βάρος μας; Μήπως;

Υ.Γ. 3 Μπράβο στα παιδιά που έκαναν 1000 χλμ για να συμπαρασταθούν στην ομάδα. Μπράβο τους!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Γ. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

"Πιστεύω ότι σήμερα είδαμε ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι με το καλύτερο τέλος δυστυχώς για τον Άρη. Δυστυχώς χρειαστήκαμε γύρω στα 20΄-25΄ να μπούμε στο παιχνίδι έτσι όπως το θέλαμε. Εκείνη την στιγμή όμως βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Με την πρώτη μας μεγάλη ευκαιρία με τον Μανιάτη δείξαμε παρών. Ακολούθησε μία ευκαιρία με τον Ντελούρα και έτσι σιγά σιγά μετά το 25΄ ανέβηκε η απόδοσή μας. Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε από την αρχή να μπούμε πιο δυνατά αφού ήμασταν αποφασισμένοι να μην φύγουμε με άδεια χέρια από την Θεσσαλονίκη.

Πιστεύω ότι τα παιδιά το καταφέρανε αυτό με τον καλύτερό τρόπο. Είχαμε ευκαιρίες, πιέσαμε και σε διάρκεια ήμασταν καλύτεροι από τον Άρη αλλά δυστυχώς δεν σημειώσαμε κάποιο γκολ. Ρισκάραμε στο τέλος. Τα παίξαμε όλα για όλα και διεκδικήσαμε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα έστω και τον βαθμό. Δεν τα καταφέραμε και συνεχίζουμε".

Για την συνέχεια της χρονιάς και το κυνήγι της 5ης θέσης είπε: "Πιστεύω ότι είναι αρκετός ακόμη ο δρόμος. Είναι αρκετά παιχνίδια. Η απόσταση δεν είναι μεγάλη. Τρεις βαθμοί. Θα περιμένουμε και τα άλλα αποτελέσματα. Ο Άρης έχει ένα προβάδισμα. Δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε".

Για τα νεύρα του Μάκου μετά την λήξη τόνισε πως: "Δεν ήμουν κοντά στον Μάκο. Υπήρχαν κάτι νεύρα. Τα παιδιά ήταν απογοητευμένα. Κάποιες λογομαχίες υπάρχουν πάντα μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι. Κρατάμε όμως την προσπάθεια και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το έργο μας".

Σε ερώτηση για το αν η ομάδα του άξιζε τον βαθμό της ισοπαλίας απάντησε πως: "Το παιχνίδι μέχρι το 25΄ θα μπορούσε να είχε ήδη τελειώσει με την ευκαιρία του Κόκε. Μας κράτησε ο Κρέσιτς και με βάση τις ευκαιρίες δεν θα ήταν άδικο να φεύγαμε έστω και με τον βαθμό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: