ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Ανακοίνωση Λέσχης Φίλων Πανιωνίου

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

Η Λέσχη Φίλων Πανιωνίου θεωρεί υποχρέωση της να στηρίζει την ομάδα ποδοσφαίρου σε μία κρίσιμη καμπή των αγωνιστικών της υποχρεώσεων .Η εύκολη κριτική τώρα δεν μας αρμόζει ούτε και προσφέρει τίποτα στο Σύλλογο. Πιστεύουμε ότι σε αυτή την χρονική στιγμή ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ φίλαθλοι , διοίκηση ,προπονητές, ποδοσφαιριστές πρέπει να δείξουμε δυνατοί και ψυχωμένοι να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες και να βάλουμε την ομάδα σε πορεία ανάκαμψης για την συνέχεια.
Καταντούν πια τόσο γραφικοί-αποκρουστικοί οι "μετά Χριστό προφήτες" με τις συνεχείς μεμψιμοιρίες και τα μοιρολόγια τους (όλο το χρόνο) και προσφέρουν τόσο κακές υπηρεσίες στο Σύλλογο . Δυστυχώς όμως προσπαθούν να κάνουν τις απόψεις τους σαν "κοινά αποδεκτές"??? και επηρεάζουν μέσω συναισθήματος και άλλους αγνούς φιλάθλους της ομάδας μας. Σε όλα τα ομαδικά σπορ το πιο βασικό συστατικό επιτυχίας είναι η ψυχολογία με την οποία ξεκινά η ομάδα τον κάθε αγώνα της. Το είδαμε όλοι μας στο πρόσφατο παιχνίδι της για το Κύπελλο με τον Αστέρα Τρίπολης . Πως χάθηκε σχεδόν όλο το 1ο ημίχρονο και είδαμε την ομάδα τόσο βελτιωμένη στο 2ο μέρος? Επηρέασαν η όχι την ψυχολογία των παικτών τα ανεπίτρεπτα έκτροπα λιγοστών οπαδών( Πανιωνάρων που μόνο αυτοί πονάνε !!!) μετά την λήξη του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Εργοτέλη? - ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ.
Εμείς μετά την λήξη των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων θα κάνουμε την κριτική μας και ταυτόχρονα όμως θα καταθέσουμε τις προτάσεις μας για έναν Μεγάλο σε ΔΙΑΡΚΕΙΑ Πανιώνιο. Γνωρίζοντας πολύ καλά τον παρελθόν των "Διοικήσεων" στον Ιστορικό πρέπει εμπράκτως να στηρίξουμε προστατέψουμε το Κεφάλαιο "Τσακίρης" στο Σύλλογο μας για το καλό και το μέλλον του Πανιωνίου.
Τελειώνοντας θα παραθέσουμε-υπενθυμίσουμε ορισμένα διαχρονικά αποφεύγματα για τον επαγγελματικό αθλητισμό.

Ο ΑΓΩΝΑΣ - ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ( ΠΑΙΚΤΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ) ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ: Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: