ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Συνέντευξη Τύπου Γιώτη Σταματόπουλου

Στους εκπροσώπους του Τύπου, εν όψει και του αγώνα με τον Εργοτέλη, μίλησε ο Γιώτης Σταματόπουλος, που δήλωσε:

Για το πρόσωπο της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια και την μη αποτελεσματικότητας στα εκτός

Είμαστε αποτελεσματικοί στην έδρα μας. Εκτός έδρας, με εξαίρεση το παιχνίδι με την ΑΕΚ, πιστεύω ήταν πολύ «στενά» τα ματς. Με την Ξάνθη πήγαμε πολύ καλά και πήραμε τον βαθμό. Και στον ΟΦΗ διεκδικήσαμε κάτι καλύτερο. Μας άξιζε κάτι καλύτερο. Μείναμε από νωρίς με δέκα και πάλι ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα. Το ίδιο συνέβη και με τον Άρη. Ξέραμε καλά ότι θα έμπαινε δυνατά και ειδικά στο πρώτο εικοσάλεπτο. Θέλαμε να ανταπεξέλθουμε και να χτυπήσουμε με αντεπιθέσεις, για αυτό ήταν και έτσι η διάταξη της ομάδας, με τον Μάκο στα αριστερά.

Ατό που πρέπει να βελτιώσουμε, τόσο στα εντός όσο και στα εκτός, είναι να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να κάνει τόσες στημένες φάσεις. Όπως έγινε στο παιχνίδι με τον Άρη στο πρώτο εικοσάλεπτο. Μετά πήγαμε αρκετά καλά. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι στο «Κλ. Βικελίδης». Δημιουργήσαμε τρεις τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες και μας άξιζε έστω ο βαθμός. Μας έλειψε ο Εστοφιανόφ ενώ τραυματίστηκε και ο Ντελούρα που δεν θα τον έχουμε αύριο μαζί μας. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Τα έχουμε συζητήσει με τους παίκτες.

Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη

Να μπούμε δυνατά και να πάρουμε το αυριανό παιχνίδι αλλά και κάτι παραπάνω στα εκτός έδρας που ακολουθούν. Από το πρώτο λεπτό πρέπει να μπούμε αποφασισμένα και να δείξουμε από την αρχή ότι θέλουμε αυτή τη νίκη με τον τρόπο παιχνιδιού μας. Πιστεύω ότι τα παιδιά θα το κάνουν.

Η ομάδα του Εργοτέλη είναι επικίνδυνη. Της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο. Δεν έχει διαφορά στον τρόπο παιχνιδιού της σε εντός και εκτός έδρας. Μία ομάδα που έχει κερδίσει τον Παναθηναϊκό δύο φορές. Διαθέτει καλή επίθεση με τους Μπουντιμιρ, Ογκουνσότο και Κουτσιανικούλη, παίκτες με καλή τεχνική όπως ο Τζούνιορ και είναι καλή στο ψηλό παιχνίδι με τους Χίμπλινγκερ, Ορφανό, Κορδονούρη.

Αυτή την εβδομάδα έδειξαν τα παιδιά ότι έμαθαν κάποια πράγματα και έχουμε την ευκαιρία να βελτιώσουμε την εικόνα. Μας περιμένει μία δύσκολη εβδομάδα καθώς υπάρχει και το ματς Κυπέλλου και πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη.

Για την κατάσταση των τραυματιών


Ο Εστογιανόφ είναι έτοιμος. Ο Ρεκόμπα αντιμετώπισε ένα προβληματάκι και θέλουμε να είναι απόλυτα έτοιμος και να μην ρισκάρουμε άλλο τραυματισμό. Θα μιλήσουμε σήμερα μαζί του. Ο Νικολάου έπαιξε ενενήντα λεπτά την Τετάρτη και ένα ημίχρονο μια μέρα πριν. Πιστεύω ότι ίσως να μπορέσει να βοηθήσει. Δύσκολα θα ξεκινήσει λόγω κόπωσης. Είναι ένας παίκτης που και στη διάρκεια του παιχνιδιού μπορεί να σου δώσει λύσεις.

Για το θεσμό του Κυπέλλου και τον στόχο

Το είπαμε από την αρχή της σεζόν ότι ένας από τους στόχους μας είναι να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά σε αυτή τη διοργάνωση. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Να πάρουμε την πρόκριση και μετά βλέπουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: