ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Το θέμα Γιάννη Μανιάτη




Ο Γιάννης Μανιάτης είναι ο αρχηγός του Πανιωνίου και ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ δεξιός μπακ του ελληνικού πρωταθλήματος. Οταν ήρθε στον Πανιώνιο χάρηκα πάρα πολύ γιατί μετά τον Μπάμπη Σαϊπα, άλλος ένας παίκτης από την ιδιαίτερη πατρίδά μου τη Λειβαδιά θα αγωνιζόταν στον Πανιώνιο. Με τα χρόνια ο Γιάννης όχι απλά καθιερώθηκε στην "κυανέρυθρη" ενδεκάδα, αλλά έγινε ένας περιζήτητος αμυντικός. Ο Γιάννης έχει ακόμα 1,5 χρόνο συμβόλαιο με τον Πανιώνιο. Δηλαδή λήγει το καλοκαίρι του 2010.

Από το περασμένο καλοκαίρι έχουν αρχίσει να φτάνουν στην Ιωαν. Χρυσοστόμου προτάσεις για τον Γιάννη Μανιάτη, τις οποίες ο Κων. Τσακίρης απέρριψε. Για τον αμυντικό της ομάδας μας έχει ενδιαφερεθεί και η Τορίνο. Πρόθεση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ είναι τόσο ο Μανιάτης, όσο και ο Μάκος να παραμείνουν στην ομάδα. Ομως θα πρέπει και οι παίκτες να θέλουν να συνεχίσουν τη καριέρά τους στον Πανιώνιο.
Στην εφημερίδα Goal δημοσιεύθηκε ρεπορτάζ στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει: "Οι «κυανέρυθροι» πρότειναν στον Μανιάτη συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τις 200.000 ευρώ, πρόταση που όμως δεν βρήκε σύμφωνο τον παίκτη του Πανιώνιου, ζητώντας εμμέσως πλην σαφώς να ανέβει η προσφορά, προκειμένου οι δύο πλευρές να έλθουν σε συμφωνία. Ο Μανιάτης αυτήν τη στιγμή αμείβεται με συμβόλαιο 130.000 ευρώ ετησίως και συνεκτιμώντας τόσο την προσφορά του στον Πανιώνιο όλα αυτά τα χρόνια όσο και το αρκετά πιθανό ενδεχόμενο να έρθουν προτάσεις για την απόκτησή του λίαν συντόμως (το καλοκαίρι), θεωρεί ότι πρέπει ο Πανιώνιος να ανεβάσει την προσφορά του".

Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ η συνάντηση ήταν η τέταρτη ανάμεσα στις δυο πλευρές. Το κλίμα είναι καλό, αλλά σίγουρα πρέπει να καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια για να πείσεις έναν ταλαντούχο 23άχρονο ποδοσφαιριστή να μείνει στον Πανιώνιο. Οσο για τα χρήματα που αναφέρονται το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Γιάννης δεν εισπράτει 130.000 ευρώ το χρόνο, αλλά λιγότερα. Το ζήτημα δεν είναι, κατά την άποψη μου, μόνο χρηματικό καθώς θα πρέπει ο κάθε Μανιάτης να δει στον Πανιώνιο ποδοσφαιρική προοπτική. Γιατί "δυνατό" οικονομικά συμβόλαιο ο Τσακίρης μπορεί να του προσφέρει...Αυτά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: