ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Κλοπή στο ΟΑΚΑ...




Τι πρέπει να γίνει για να μας παίξει ένας διαιτητής 50-50; Τι πρέπει να γίνει για να μην τρώμε γκολ από σέντρες; Ο Πανιώνιος στάθηκε αξιοπρεπώς στο ΑΚΑ (κυρίως στο Β' ημίχρονο...) και παρ' όλο ότι βρέθηκε να χάνει 2-0, είχε τα ψυχικά αποθέματα πέτχυε δυο γκολ, αλλά τα κοράκια μέτρησαν το ένα. Γιατί; καλά απάντηση δεν θα πάρω. Οπως δεν πήρα και γιατί ο Κωνσταντινέας δεν έδωσε το πεντακάθαρο πέναλτι στον Εστογιανόφ στο ματς με τον Εργοτέλη. Αλλά είπαμε. Ο Πανιώνιος δεν στήριξε, ούτε στηρίζει την γκαγκατσιάδα και το πληρώνει. Δεν μασάμε. Προχωράμε. Αν παίξουμε στη Τρίπολη όπως στο Β' ημίχρονο θα περάσουμε αέρα... Στα ευχάριστα η εμφάνιση του Λουίς Λουρέντσο. Ο Πορτπγάλος έδειξε ότι αξίζει καλύτερη μεταχείριση. Μην ξεχνάμε όιτ πριν από δυο χρόνια όλοι "παραμιλούσαμε" με τις εμφανίσεις του Λουίς.

Πανιώνιος (Γιώτης Σταματόπουλος): Κρέσιτς, Λάτκα, Σκούφαλης, Ρεκόμπα, Μάκος, Εστογιανόφ, Μαϊστόροβιτς, Γουνδουλάκης (81' Λουρέντσο), Κοντοές (89' Κούκετς), Νικολάου (42' Κουτσόπουλος), Τζαβέλλας


Γιώτης Σταματόπουλος: «Δεν το βάζουμε κάτω»


Φανερά απογοητευμένος από την ήττα ο προπονητής του Πανιωνίου Γιώτης Σταματόπουλος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Πιστεύω ότι το σκορ μας αδικεί. Δουλέψαμε πολύ καλά στην αμυντική μας λειτουργία. Αντιδράσαμε σωστά. Και λειτουργήσαμε σωστά στις στημένες μπάλες του αντιπάλου. Κάναμε 2-3 κλασσικές ευκαιρίες. Δυστυχώς σ’ αυτό το διάστημα του Β’ ημιχρόνου δεν καταφέραμε να μπούμε μπροστά στο σκορ. Το λυπηρό είναι ότι δεχθήκαμε το γκολ από μια λάθος συνεννόηση στην άμυνα μας. Δεν το βάλαμε κάτω είχαμε ευκαιρία να ισοφαρίσουμε. Ομως δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ πάλι από μια λάθος συνεννόηση. Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να διεκδικήσουμε κάτι. Βρήκαμε δυο φορές δίχτυα. Γιατί το γκολ του Μαϊστόροβιτς είναι κανονικό. Δεν θέλω να κάνω παράπονο για την διαιτησία. Πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα θετικά. Δεν το βάζουμε κάτω συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και πιστεύω ότι στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: