ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008

Το κυριακάτικο ματς

Είναι σίγουρα πρωτόγνωρο για όλους τους Πανιώνιους η ομάδα μας να δίνει αρχές Ιουλίου επίσημο ματς και μάλιστα ευρωπαϊκό. Ομως η συμμετοχή μας στο Ιντερτοτο δεν άφηνει περιθώρια για... σκέψεις και... κριτικές. Δυστυχώς η κακή εμφάνιση στο ματς του Βελιγραδίου έχει φέρει τον Πανιώνιο με την πλάτη στον τοίχο, καθώς θα αντιμετωπίσει μια νεανική ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτα. Η στασιμότητα στα μεταγραφικά και η μέτρια εικόνα στους μέχρι σήμερα αγώνες έχουν βάλει τις... βάσεις για αρκετή μουρμούρα (όχι ότι εμείς οι Πανιώνιοι θέλουμε και πολύ... σπρώξιμο). Οχι μόνο στα καφέ της Πλατείας, αλλά γενικότερα στις τάξεις των "κυανέρυθρων" φιλάθλων.
Κατά την άποψή μου αυτό είναι πέρα για πέρα άδικο. Οχι ότι δεν έχουν γίνει λάθη μέχρι σήμερα στις μεταγραφές. Φυσικά και θα έπρεπε οι δυο κεντρικοί αμυντικοί όχι απλά να είναι στην ομάδα, αλλά να έπαιζαν και τη Κυριακή με την Μπέογκραντ. Το άδικο βρίσκεται ότι "κάποιοι" θέλουν να... στήσουν στο τοίχο παίκτες, προπονητή και διοίκηση με αφορμή ένα ματς αρχές Ιουλίου. Τέτοια αντιμετώπιση δεν αξίζει στην ομάδα μας, δεν ταιριάζει σε Πανιώνιους. Η όποια κριτική (ή παράπονο...) για μεταγραφές που δεν έγιναν, για αποδεσμεύσεις που έγιναν, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συνδιαστούν με το αποτέλεσμα του αγώνα κόντρα στην Μπέογκραντ. Εξάλλου σε ότι αφορά τις μεταγραφές έχουμε περιθώριο (και ελπίζουμε ότι θα αποκτηθούν οι παίκτες που έχει ανάγκη η ομάδα).
Τη Κυριακή όσοι βρεθούν στο γήπεδο θα πρέπει να συμπαρασταθούν στους παίκτες. Να τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μπέογκραντ. Και φυσικά στο τέλος να τους χειροκροτήσουν (ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα...) για την προσπάθεια που θα έχουν κάνει μέσα στο γήπεδο. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Μάκης Διόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: